Produse de patiserie, întoarse cu mătură, într-un supermarket. Imaginile au ajuns pe Facebook (VIDEO)

O angajată a raionului de panificație, dintr-un supermarket din Pitești, a fost filmată în timp ce întorcea produsele de patiserie din cuptor cu o coadă de mătură.

O angajată a raionului de panificație, dintr-un supermarket din Pitești, a fost filmată în timp ce întorcea produsele de patiserie din cuptor cu o coadă de mătură.

Imaginile au ajuns Facebook, după ce un client a filmat întregul moment, și apoi au fost preluate și de alte rețele. Oficialii supermarketului au transmis un comunicat de presă referitor la situaţia reclamată:

Regretăm ceea ce s-a întâmplat la raionul de produse de panificaţie al magazinului din Piteşti (Str. Exerciţiului, nr. 216) şi vă asigurăm că este un caz izolat şi o abatere gravă de la standardele noastre.

Siguranţa clienţilor şi normele igienico-sanitare sunt deosebit de importante pentru noi. Avem proceduri interne riguroase şi suntem foarte stricţi în raport cu acestea.

Angajata nu le-a respectat şi vom lua toate măsurile care se impun, fiindcă gestul este inexplicabil şi categoric intolerabil. De asemenea, pentru ca aşa ceva să nu se mai întâmple, vom demara şi măsuri suplimentare la nivelul magazinului, ce includ reşcolarizarea angajaţilor şi sporirea controalelor de igienă“.

De asemenea, și Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Argeş a efectuat un control la magazinul respectiv.

Aşteptăm, pentru finalizarea controlului un punct de vedere mai detaliat de la reprezentanţii magazinului. Din ceea ce pare până acum, cu siguranţă este o eroare a angajatului, însă dacă lucrurile se vor duce spre această turnură, cu siguranţă o eventuală sancţiune o va suporta magazinul. Cei de la magazin ştiau deja despre subiect şi deja erau în analiză, prin urmare nu au infirmat acest lucru, mai degrabă l-au confirmat”, a declarat Violeta Nedelcu, comisar şef Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Argeş.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri