Antena Căutare

Profesoara de canto acuzata ca a furat bani din gentile studentilor ar fi pagubit-o si pe fiica lui Horia Moculescu

Profesoara de canto acuzata ca a furat bani din gentile studentelor ar fi umblat si in alte portofele. Silvia Lungeanu "a avut grija" si de fata lui Horia Moculescu. Anchetatorilor, in schimb, soprana le-a spus ca e nevinovata. Va da in judecata conducerea facultatii pentru ca nu a anuntat-o oficial ca e concediata.

Silvia Lungeanu nu-i va ierta pe cei care au lasat-o fara serviciu si, se plange ea, fara demnitate. A fost data pe mana politiei dupa ce sapte studente au reclamat-o ca le-a furat bani din geanta in timp ce le preda cursuri de canto la o facultate privata.

“Mi-au stricat tot viitorul si mi-au inchis multe usi! Asa sa le ajute Dumnezeu!” Este mesajul sopranei, de pe contul ei de socializare, cont pe care l-a blocat de cand a izbucnit scandalul. Nu mai iese din casa, iar la numarul ei de mobil raspunde o prietena.

In fata politistilor, femeia care se judeca de ani buni cu actorul Adrian Paduraru ca sa-i recunoasca baiatul si-a sustinut nevinovatia si a negat scenariul cu pauza fortata, in care are fi furat din gentile studentilor.

Asistenta ar fi fost chemata de urgenta in sedinta, la comisia de etica, iar la a doua chemare nu s-ar mai fi prezentat, ci si-ar fi inaintat direct demisia. Prietena Silviei Lungeanu da de inteles ca profesoara a fost data afara, fara sa fie anuntata si se pregateste de proces.

Decanul facultatii, actrita Maia Morgenstern, refuza sa comenteze incidentul. Intre timp, si altii o arata cu degetul de profesoara de canto. Fosta sotie a compozitorului Horia Moculescu sustine ca Silvia, care ar fi avut grija de fata ei, ii oprea pana si pachetelul cu mancare pentru scoala. In schimb, Horia Moculescu spune: “Nu as crede-o in stare, dar poti sa stii la ce te aduce disperarea lipsurilor?”

Profesoara este cercetata de politie si risca 15 de inchisoare daca se dovedeste ca ar fi "cantat" banii studentelor. Ele ar iertat-o pe femeie, daca si-ar recupera paguba: in total, 5.100 de lei. Spun ca nu mai au cu ce sa-si plateasca taxa de scolarizare si chiria.

O profesoara din Constanta a publicat pe Facebook fotografii sexy din tinerete... ROANTANAMO: Avioanele inchiriate de CIA au efectuat 14 zbouri in Romania: Doar opt, descoperite de comisia parlamentara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x