Antena Căutare

Profesor din Bistrița, păzit de jandarmi ca să nu ia bătaie de la părinți! Ce a făcut bărbatul

La şcoala din comuna Şanţ, din judeţul Bistriţa-Năsăud, părinţii, bunicii şi elevii protestează zilnic! Motivul este întoarcerea unui profesor de sport, condamnat la patru luni de închisoare cu suspendare, după ce a lovit doi copii.

Profesor din Bistrița, păzit de jandarmi ca să nu ia bătaie de la părinți! Ce a făcut bărbatul
Profesorul condamnat la închisoare după ce a lovit doi copii, reangajat ca și cadrul didactic. Proteste la școala din comuna Şanţ

Cadrul didactic urma să se întoarcă de săptămâna trecută la cursuri, după ce îi expira concediul medical în care intrase, dar a amânat revenirea la ore.

Astăzi, însă, profesorul de sport s-a întors la şcoală, dar conducerea instituţiei nu i-a permis accesul, pentru că nu avea toate avizele de la Medicina Muncii.

PROFESOR CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE

Huiduit şi îmbrâncit de sute de părinţi revoltaţi, profesorul de sport s-a întors astăzi la ore, după ce a fost în concediu medical. Conducerea unităţii de învăţământ nu i-a permis accesul în şcoală deoarece cadrul didactic nu avea documentele medicale vizate de Medicina Muncii, pe care să scrie apt.

De cealaltă parte, profesorul acuzat că a lovit doi copii neagă toate acuzaţiile şi vrea cu orice preţ să-şi facă meseria.

Înconjurat de jandarmi şi poliţişti, cadrul didactic a plecat din faţa şcolii hotărât să se întoarcă mâine cu actele în regulă. Părinţii elevilor spun că dacă profesorul va fi reprimit la clasă, ei nu îşi vor mai lăsa copiii să vină la şcoală. Ba mai mult, sunt decişi să protesteze în fiecare zi.

Protestele la şcoală din comuna Şanţ au început joia trecută, după ce a apărut zvonul că profesorul condamnat pentru purtare abuzivă se va întoarce la muncă.

Profesorul de sport a fost condamnat la patru luni de închisoare cu suspendare pentru purtare abuzivă, după ce a lovit, în martie 2017 doi elevi, pe unul dintre ei cu palma, iar pe celălalt cu pumnul. Bărbatul nu era la primul incident de acest fel şi a fost sancţionat de mai multe ori inclusiv cu desfacerea contractului de muncă, însă instanţa a obligat Inspectoratul Şcolar Bistriţa-Năsăud să îl reangajeze. Primul termen în acest nou proces a fost stabilit pentru 12 decembrie.

Nava năsturnată în Potul Midia a fost abandonată. Acuzații grave pentru autorități: "Nu au făcut nimic! Mii de cada... Cristian Popescu Piedone va primi pedeapsa maximă în dosarul Colectiv. Instanța a solicitat 40 de milioane de euro pentr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x