Căutare Live

Profesor universitar din Cluj, arestat pentru fraudarea BAC-ului

Un profesor universitar din Cluj a fost arestat astazi, pentru 29 de zile, sub acuzatia de fraudare a examenului de bacalureat.

Ilie Cornoiu, consilier in cadrul Consiliului Judetean Cluj si profesor universitar la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinară din Cluj-Napoca, este cercetat de procurorii anticoruptie pentru luare de mita, fals material in inscrisuri oficiale in forma continuată si sustragere sau distrugere de inscrisuri.

Procurorii DNA sustin ca, in sesiunea iunie-iulie a testarii nationale, Cornoiu, care era sef al comisiei de examen, a primit mita din partea directorului liceului in care se sustinea examenul.

Suma stransa de director de la elevii liceului se ridica la aproximativ 30.000 de euro.

De asemenea, pentru a asigura promovarea frauduloasa a 42 de candidati, pe 28 iunie, dupa sustinerea probei scrise la Limba si literatura romana, Cornoiu a sustras lucrarile scrise ale respectivilor candidati in vederea falsificarii.

VIDEO! Captura record de bijuterii a politistilor... VIDEO! Demolare cu scandal in Craiova...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri