Căutare Live

Profesorii din întreaga țară anunță că vor intra în grevă generală, în plin examen de Bacalaureat

Cere şi ţi se va da nu se aplică şi în Educaţie. Legea Salarizării ar putea bloca Bacul. Profesorii ameninţă să intre în grevă de luni şi vor să pună lacătul pe şcoli, în plin examen de Bacalaureat.

Cere şi ţi se va da nu se aplică şi în Educaţie. Legea Salarizării ar putea bloca Bacul. Profesorii ameninţă să intre în grevă de luni şi vor să pună lacătul pe şcoli, în plin examen de Bacalaureat.

Greva, care ar urma să aibă loc în 12 iunie, la ora 8.00 și ar duce la anularea probei de competențe digitale din cadrul Bacalaureatului, a fost aprobată în toate județele în care federația are reprezentanți.

Potrivit documentului semnat de președintele și vicepreședintele SLIPC, profesorii sunt nemulțumiți de poziționarea salariaților de învățământ în partea inferioară a grilei de salarizare, neacordarea majorării de 20% anunțată în programul de guvernare, lipsa din bugetul pe 2017 a sumelor necesare pentru plata sentinţelor judecătorești, neadoptarea de către Parlament a inițiativei legislative care privește posibilitatea pensionării cadrelor didactice cu trei ani înainte de împlinirea vârstei, fără diminuarea cuantumului pensiei și „modul de calcul abuziv al drepturilor salariale suplimentare pentru personalul din învățământ”.

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... Legea salarizării unitare vine cu vești bune pentru preoți! Fețele bisericești vor primi mai mulți bani! Patriarhul Dani...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri