Profesorii din întreaga țară anunță că vor intra în grevă generală, în plin examen de Bacalaureat

Cere şi ţi se va da nu se aplică şi în Educaţie. Legea Salarizării ar putea bloca Bacul. Profesorii ameninţă să intre în grevă de luni şi vor să pună lacătul pe şcoli, în plin examen de Bacalaureat.

Cere şi ţi se va da nu se aplică şi în Educaţie. Legea Salarizării ar putea bloca Bacul. Profesorii ameninţă să intre în grevă de luni şi vor să pună lacătul pe şcoli, în plin examen de Bacalaureat.

Greva, care ar urma să aibă loc în 12 iunie, la ora 8.00 și ar duce la anularea probei de competențe digitale din cadrul Bacalaureatului, a fost aprobată în toate județele în care federația are reprezentanți.

Potrivit documentului semnat de președintele și vicepreședintele SLIPC, profesorii sunt nemulțumiți de poziționarea salariaților de învățământ în partea inferioară a grilei de salarizare, neacordarea majorării de 20% anunțată în programul de guvernare, lipsa din bugetul pe 2017 a sumelor necesare pentru plata sentinţelor judecătorești, neadoptarea de către Parlament a inițiativei legislative care privește posibilitatea pensionării cadrelor didactice cu trei ani înainte de împlinirea vârstei, fără diminuarea cuantumului pensiei și „modul de calcul abuziv al drepturilor salariale suplimentare pentru personalul din învățământ”.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri