Antena Căutare

Vreme rea în primul weekend din august. Ploi și temperaturi scăzute, inclusiv în Capitală

Weekendul aduce vreme răcoroasă și ploi în mai multe regiuni ale țării, inclusiv în Capitală. Potrivit Administrației NAționale de Meteorologie (ANM), sâmbătă și duminică valorile termice se vor păstra în jurul a 26 -28 de grade Celsius, în unele zone coborând până la 16 pe timpul zilei.

Weekendul aduce vreme răcoroasă și ploi în mai multe regiuni ale țării, inclusiv în Capitală. Potrivit Administrației NAționale de Meteorologie (ANM), sâmbătă și duminică valorile termice se vor păstra în jurul a 26 -28 de grade Celsius, în unele zone coborând până la 16 pe timpul zilei.

Vremea va fi caldã, cãlduroasã în regiunile sudice şi sud-estice şi pe arii restrânse în rest. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului, ziua local în nord, centru şi est şi izolat în rest, iar noaptea mai ales în regiunile vestice, sud-vestice şi parţial în cele centrale.

Pe spaţii mici, cantitãţile de apã vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 şi 23 de grade.

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 3 august

Vremea va fi instabilã şi se va rãci. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate, ziua în cea mai mare parte a ţãrii, iar seara şi noaptea îndeosebi în jumãtatea de est. Vor fi averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Pe arii restrânse, se vor acumula cantitãţi importante de apã şi vor fi condiţii de grindinã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 28 de grade, iar cele minime între 11 şi 20 de grade.

Prognoza meteo pentru duminică, 4 august

Vremea va fi rãcoroasã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse şi descãrcãri electrice mai ales în prima parte a intervalului. La început, acestea se vor semnala în sud-estul şi estul teritoriului, iar din orele prânzului în zonele de deal şi de munte şi izolat în regiunile sudice şi centrale. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 şi 19 grade, mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

Un elicopter a zburat deasupra întregului oraş Vaslui pentru a-l curăţa de ţânţari, muşte sau căpuşe... Șapte din zece apeluri la 112 sunt false! Cum a ajuns sistemul de urgență în moarte clinică: ”Pur și simplu e inuman!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x