Antena Căutare

PROGNOZA METEO 8 MARTIE. Ce surprize ne oferă VREMEA de Ziua Femeii

Cum va fi vremea de Ziua Femeii.

PROGNOZA METEO 8 MARTIE. Curioși să aflați supriza pe care ne-o pregătește vremea de 8 Martie? Ei bine, aflați că... una frumoasă!

Prognoza meteo pentru 08 martie 2018, anunţă temperaturi obişnuite pentru această perioadă, în aproape toată ţara. Astfel, maxima zilei va fi de 8° C, în Dobrogea, iar minima va fi de -3° C, în Sud Vest.

Vremea, 08 martie 2018, în ţară. În Sud şi Sud-Est vom avea parte de nori împrăștiați, iar temperaturile vor porni de la -1° C, în Bucureşti şi vor ajunge la 2° C, în Slobozia. Cerul va fi acoperit în proporţie de aproximativ 32%, cu nori.

Prognoza meteo 8 martie la munte. Și la munte va fi cald de Ziua Femeii. Așadar, dacă aveți timp, puteți da o fugă pentru un weekend prelungit. Temperaturile vor fi cuprinse între -2° C şi 3° C, minima fiind atinsă în Râmnicu Vâlcea, iar maxima în Miercurea Ciuc. Vom avea parte de ploaie ușoară. Viteza vântului va ajunge până la 9 km/h. Va fi vreme destul de înnorată.

Articolul continuă după reclamă

Vremea 8 Martie. În Vest, vântul va bate cu o viteză de până la 10 km/h, şi vom avea parte de cer fragmentat. Minima va fi de -1° C, în Deva, iar maxima va fi de 3° C, în Reşiţa. Va fi vreme destul de înnorată.

Vremea 8 Martie. În Dobrogea, vântul va bate cu o viteză de până la 22 km/h, şi vom avea parte de cer senin. Minima va fi de 4° C, în Tulcea, iar maxima va fi de 8° C, în Mangalia. Va fi cer senin. Temperaturile din Sud Vest vor fi cuprinse între -3° C şi 0° C, minima fiind atinsă în Craiova, iar maxima în Calafat. Vom avea parte de . Viteza vântului va ajunge până la 5 km/h. Nu vom avea parte de prea mulţi nori.

În ce priveşte temperaturile din Centru, maxima zilei se va înregistra în Alba Iulia, şi va atinge 2° C, iar minima zilei se va înregistra în Targu Mureş, şi va fi de 0° C. Viteza vântului va ajunge până la 7 km/h. Vom avea parte, în special de . Va fi destul de înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 76%, cu nori.

În ce priveşte temperaturile din Nord Est si Est, maxima zilei se va înregistra în Iaşi, şi va atinge 2° C, iar minima zilei se va înregistra în Bacău, şi va fi de -1° C. Viteza vântului va ajunge până la 9 km/h. Vom avea parte, în special de cer senin. Va fi vreme destul de înnorată.

Și în Nord vremea se încălzește, iar temperaturile vor porni de la -1° C, în Suceava şi vor Și ajunge la 2° C, în Baia Mare. Cerul va fi plin de nori.

"Noi ne trezim dimineața, la ora 6.00, și mergem la muncă". Ce a pățit un român din Londra, după ce i-a dat ba... LEGEA ZGOMOTULUI! Dacă faci gălăgie în locuință între orele 23.00 și 7.00, vei fi amendat cu până la 1.500 de lei! Adio,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Baboiash și Liviu Puștiu
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Baboiash și Liviu Puștiu Sambata, 21.09.2024, 15:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x