Antena Căutare

Prognoza METEO anunță surprize pentru zilele de luni și marți! Uite ce ne așteaptă!

Meteorologii au emis prognoza pentru zilele de luni și marți ale acestei săptămâni. Se pare că vom avea parte de surprize.

Meteorologii au emis prognoza pentru zilele de luni și marți ale acestei săptămâni. Se pare că vom avea parte de surprize.

Astfel, luni vremea va fi frumoasă și vom avea parte de temperaturi ceva mai ridicate decât valorile normale pentru această perioadă. Doar în partea de sud-vest a țării cerul va prezenta înnorări. Ploile vor apărea doar izolat. Temperaturile vor vi curpinse între 8 și 16 grade Celsius.

Marți va fi cald în partea de vest și de nord-vest a României, dar în restul țării valorile vor începe să scadă până la pragurile firești ale acestei perioade. Cerul va fi senin până spre seară, când vor apărea înnorări în partea de est și de sud-est a României. Temperaturile vor varia în funcție de zonă, minimele fiind cuprinse între -6 și 3 grade Celsius.

Premieră în România: Primul autobuz electric intră de luni în teste pe linia 104... Anunțul ce i-a uimit pe elevi și pe profesori! Uite ce pregătește Ministerul Educației!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x