Antena Căutare

Prognoza METEO: aprilie, mai, iunie 2018. Când vine vara cu adevărat

Prognoza meteo pentru următoarele 3 luni. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în aprilie, mai, iunie. Conform estimărilor făcute de  Administrația Națională de Meteorologie (ANM), ne așteaptă 3 luni cu precipitații semnificative. În luna iunie va ploua cel mai mult.

Prognoza meteo pentru următoarele 3 luni aduce temperaturi scăzute și multe ploi. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în aprilie, mai, iunie. Conform estimărilor făcute de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), ne așteaptă 3 luni cu precipitații semnificative. În luna iunie va ploua cel mai mult.

Prognoza METEO, luna aprilie

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de normal în regiunile sudice si sudestice și se vor situa, în general, sub mediile climatologice în restul țării. Cantitatea precipitațiilor va fi mai mare decât normalul perioadei. 9 grade Celsius va fi temperatura medie a lunii.

Prognoza meteo, luna mai

Temperaturile medii vor avea valori apropiate de media climatologică în sud, sud-est și vest și sub normal, local, în celelalte zone. Precipitațiile totale lunare vor fi apropiate de normă în sud-estul țării și local în sud și est și vor fi peste media normală în rest. În luna mai, vor fi aproximativ 15 grade.

Citește și Vremea 24-25 martie. Prognoza meteo în weekend. Va fi prăpăd!

Prognoza METEO, luna iunie

Temperatura medie lunară a aerului va fi apropiată de norma climatologică în cea mai mare parte țării. Temperatura medie va fi de 18 grade Celsius. Precipitațiile totale lunare vor fi apropiate de mediile climatologice, cu o tendință spre deficit, local, în sudul, estul și vestul teritoriului.

Estimările sezoniere sunt realizate de către Centrul European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia și au un grad de realizare de aproximativ 60%. Este estimată distribuția temperaturilor medii lunare, precum și distribuția cantităților lunare de precipitații, iar fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.

Foto: Pexels

Atac terorist în sudul Franței! Cel puțin un om a murit, alții au fost luați ostatici! ... Fenomen extrem de rar! În Tulcea şi Galaţi, zăpada căzută a avut nuanţă...portocalie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x