Antena Căutare

Prognoza meteo: Când apar primele ninsori şi cum va fi vremea în zilele următoare

În zilele următoare, vremea va fi destul de schimbătoare în mai multe zone ale ţării. Temperaturile urcă spre 15 grade la începutul săptămânii, dar apar şi ploi pe arii extinse.

Prognoza meteo: Când apar primele ninsori şi cum va fi vremea în zilele următoare Galerie
| jurnalul.ro

În zilele următoare, vremea va fi destul de schimbătoare în mai multe zone ale ţării. Temperaturile urcă spre 15 grade la începutul săptămânii, dar apar şi ploi pe arii extinse.

Începând de luni, 9 noiembrie, maximele urcă în aproape toate regiunile. În timp ce în Banat, Crişana şi Transilvania acestea vor atinge 12 grade, în Muntenia şi Dobrogea se vor situa peste valoarea de 15 grade.

După data de 10 noiembrie se vor semnala ploi slabe în mai toate zonele ţării, iar pe 15 noiembrie se mai răcoreşte puţin, astfel că maximele nu vor mai depăşi 13 grade.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în noiembrie, în jumătate de sud a ţării se vor înregistra temperaturi peste mediile multianuale: 5-8 grade în Dobrogea, 3-6 grade în Muntenia, 4-7 grade în Banat, 0-5 grade în Transilvania. Precipitaţiile nu lipsesc, urmând ca în nordul ţării şi în est să plouă chiar mai mult decât de obicei.

E posibil ca la final de noiembrie să apară şi primii fulgi de zăpadă în nordul ţării şi la munte, semn că iarna îşi intră în drepturi.

Sursa: adevarul.ro

Klaus Iohannis a ajuns în Piaţa Universităţii şi a discutat cu protestatarii... Julio Iglesias, alături de victimele din Colectiv! Mesajul emoţionant transmis de acesta în urmă cu puţin timp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x