Antena Căutare

Prognoza meteo de Florii. Surpriza neplăcută, pregătită de vreme!

Vremea de Florii va fi ploioasa, așadar prognoza meteo din 1 aprilie anunta temperaturi mai scazute, vant si precipitatii in toata tara.

De Florii, vremea ne va face o surpriză mai puțin plăcută, deoarece prognoza meteo anunță ploi în majoritatea regiunilor. Iată cum va fi prognoza meteo pentru acest weekend.

Meteorologii anunță vreme capricioasă în weekend. Dacă sâmbătă, temperaturile ajung la valori mari chiar și de 21 de grade Celsius, iată că, pentru duminică, prognoza meteo ANM schimbă foaia.

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 31 martie

Vremea va fi foarte caldă pentru această perioadă și în ziua de sâmbătă, când sunt prognozate maxime cuprinse între 12 și 22 de grade. În sud și sud-est se va semnala ceață, la primele ore ale dimineții. La munte vor fi temperaturi între 19 grade și 10 grade Celsius, și sunt așteptate ploi.

Cum va fi vremea în Duminica Floriilor

Duminică, 1 aprilie aduce o vreme mai rece decât în ziua precedentă. Maximele scad până în jurul valorii de 15 grade, iar ploile încep să își facă apariția în majoritatea zonelor țării. Vremea de Florii 2018 la munte se anunță a fi răcoroasă, cu intensificări ale vântului ce pot ajunge chiar și la 60 km/h. Sunt șanse mari de precipitații. Vor fi ploi la munte și la mare.

De Florii, în București, temperaturile vor scădea de Florii cu 6 grade față de ziua precedentă, iar ploile îți vor face apariția.

Așadar, pentru cei care vor să petreacă Floriile în deplasare... prognoza meteo ANM le recomandă să nu își uite umbrelele!

TEZAUR își continuă dezvoltarea pe piața locală, prin deschiderea unei noi agenții în apropierea clienților săi.... Cod galben de vânt, ploi și furtuni! Vremea se schimbă radical!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x