Antena Căutare

PROGNOZA METEO în săptămâna Mare: De marţi se strică vremea!

Săptămâna a început cu vreme frumoasă și se va menține așa pe tot parcursul zilei de luni, însă de marți meteorologii anunță o nouă scădere a temperaturilor.

Săptămâna a început cu vreme frumoasă și se va menține așa pe tot parcursul zilei de luni, însă de marți meteorologii anunță o nouă scădere a temperaturilor.

Începând de marți dimineață, sunt aşteptate averse, cu descărcări electrice şi intensificări ale vântului, iar la munte ploile se vor transforma treptat în lapoviţă şi ninsoare. În plus, se vor strânge cantităţi de apă ce vor depăşi izolat 15 l/mp.

Miercuri, în sudul, centrul şi estul ţării vremea va fi în general instabilă şi rece pentru această perioada. Temperaturile vor continua să scadă, cu încă 5-7 grade, în medie şi vor fi cuprinse, în general, între 5-6 grade în estul Transilvaniei şi în Moldova şi 18 grade în sud-est. Sunt așteptate ploi în cea mai mare parte a țării.

Începând de joi, temperaturile cresc uşor, dar vremea se va menţine instabilă, cel mai probabil până în prima zi de Paşte. Local şi temporar va plouă în cea mai mare parte a ţării,

LOTO 6/49: Iată numerele extrase duminică, 13 aprilie!... Implanturile zigomatice, acum și în România. Iată tot ce trebuie să știi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x