Antena Căutare

Cum va fi vremea între 11-17 martie! Anunțul de ultimă oră făcut de meteorologi: ”Temperaturile vor coborî până la limita înghețului!” Când vin ploile

Primăvara devine capricioasă în următoarele zile, întrucât temperaturile din termometre vor scădea drastic, chiar până la limita înghețului. 

Primăvara devine capricioasă în următoarele zile, întrucât temperaturile din termometre vor scădea drastic, chiar până la limita înghețului.

”Temperaturile revin la ceea ce ar fi normal la început de primăvară. Până atunci ne vom bucura de două zile de soare. Deși nu se vor mai atinge temperaturi de 25 de grade, termometrul se va opri la 22-23 de grade și duminică și luni vor fi două zile cu valori termice foarte generoase.

Răcirea se prefigurează pentru ziua de marți, atunci când și precipitațile se extind la scara întregii țări, iar valorile la orele amiezii vor fi situate între 5-11 grade, 8 grade în București, iar minimele vor atinge temperaturi la limita înghețului. Nu va fi o răcire de lungă durată. Miercuri va fi o zi fără precipitații, joi revin ploile în jumătata de sud, iar weekendul va fi în încălzire și fără precipitații.”, a declarat meteorologul Viorica Dima, la Antena 3.

Incendiu puternic în centrul Capitalei! Un om fost găsit mort! Circulația, complet blocată... Scandal la ceremonia de reînhumare a lui Carol al II-lea! Gestul teribil făcut de nepotul Regelui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x