Antena Căutare

Anunţul făcut de meteorologi: Ce se întâmplă cu vremea. PROGNOZA METEO pentru weekend

Vremea se menţine caldă pentru această perioadă. Pe parcursul zilei de vineri în sud şi sud-est, precum şi în zonele montane vor fi înnorări temporar accentuate şi pe arii restrânse se vor semnala averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri în regiunile extracarpatice şi la munte.

Vremea se menţine caldă pentru această perioadă. Pe parcursul zilei de vineri în sud şi sud-est, precum şi în zonele montane vor fi înnorări temporar accentuate şi pe arii restrânse se vor semnala averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri în regiunile extracarpatice şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 şi 28 de grade.

PROGNOZA METEO WEEKEND: În Capitală, valorile termice vor marca o usăară scădere, însă vor fi în continuare cu mult mai ridicate decât în mod normal la această dată. Spre după-amiază se vor semnal averse însoţite de intensificări de scurtă durată ale vântului şi posibil descărcări electrice. Temperatura maximă va fi de 26...28 de grade.

VINERI. Valorile termice vor marca o scãdere în cea mai mare parte a ţãrii, astfel cã în jumãtatea de nord se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei, în timp ce în restul teritoriului vor fi totuşi în continuare cu mult mai ridicate, cu precãdere în Oltenia şi Muntenia. Cerul va fi variabil, însã pe parcursul zilei în sud şi sud-est precum şi în zonele montane vor fi înnorãri temporar accentuate şi pe arii restrânse se vor semnala averse şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri în regiunile extracarpatice şi la munte, în special pe creste, iar în partea a doua a intervalului şi în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 şi 28 de grade, iar cele minime între 3 şi 15 grade.

LA BUCUREŞTI. Valorile termice vor marca o scãdere uşoarã, însã vor fi în continuare cu mult mai ridicate decât în mod normal la aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri dupã-amiaza când se vor semnala averse, intensificãri de scurtã duratã ale vântului şi posibil descãrcãri electrice. Temperatura maximã va fi de 26...28 de grade, iar cea minimã de 13...15 grade.

SÂMBĂTĂ . Vremea va deveni deosebit de caldã în cea mai mare parte a ţãrii, exceptând zona litoralului unde valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare dupã-amiaza şi seara în jumãtatea de vest a teritoriului, însã doar izolat se vor semnala averse slabe şi posibil descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu intensificãri în sudul Banatului şi pe crestele Carpaţilor Meridionali, iar temporar şi la cote mai reduse şi în Moldova şi Oltenia. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 30 de grade, mai scãzute pe litoral, iar cele minime între 4 şi 17 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţã.

LA BUCUREŞTI. Vremea se va menţine deosebit de caldã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 26...27 de grade, iar cea minimã de 9...11 grade.

DUMINICĂ. Vremea va fi în general frumoasã şi deosebit de caldã, exceptând zona litoralului unde valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare dupã-amiaza în vestul şi nord-vestul ţãrii, unde izolat vor fi averse şi posibil descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificãri în sudul Banatului, în Oltenia, Moldova şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 30 de grade, mai scãzute pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 5 şi 15 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţã.

LA BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare deosebit de caldã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimã va fi de 8...9 grade, uşor mai scãzutã în zona preorãşeneascã.

LUNI. Vremea se va menţine deosebit de caldã în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri ziua în vest şi nord-vest, unde izolat se vor semnala averse şi posibil descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificãri în sudul Banatului şi în Moldova. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 20 şi 28 de grade, iar cele minime între 7 şi 16 grade, mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Pe spaţii mici vor fi condiţii de ceaţã.

De marţi până joi vremea va fi în continuare deosebit de caldã. Probabilitatea de precipitaţii va fi mai ridicatã în regiunile vestice şi nord-vestice.

Vrei să fii polițist? Poți să o faci chiar dacă ai tatuaje! Iată ce condiții trebuie să îndeplinești! Poliția Română a d... A fost făcut anunțul! Guvernul pregăteşte o nouă LEGE: la câţi ani vei putea ieşi la pensie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x