Antena Căutare

Prognoza METEO| Vremea SE SCHIMBĂ radical până la 1 APRILIE! Temperaturi RECORD

Meteo: Vremea se incalzeste treptat pana la 1 aprilie, cand in Romania vor fi peste 20 de grade Celsius.

Prognoza METEO 26 martie- 1 aprilie. Vremea se schimă radical până la 1 aprilie. Meteorologii anunță temperaturi în creștere pentru săptămâna următoare. Și nu, nu e o păcăleală de 1 aprilie!

Prognoza METEO 26 martie- 1 aprilie. Pentru săptămâna viitoare, luni se preconizează ploaie, însă maxima termică va atinge 3 grade Celsius. Marţi mercurul din termometre va arăta o maximă de 7 grade Celsius şi pentru tot restul săptămânii şansele de precipitaţii scad până la 10%.

VREMEA până la 1 aprilie la munte. De miercuri, 28 martie, temperaturile vor crește, iar până la finalul săptămânii vor depăși 21 de grade Celsius în toată România. La munte se vor instala ploile. Temperaturile cresc treptat, de la 6 grade Celsius la temperaturi record de 20 de grade Celsius, care se vor înregistra duminica, pe 1 aprilie!

VREMEA până la 1 aprilie la mare. Vor predomina înnorările și ploile, iar temperaturile, pe 1 aprilie, nu vor trece maxima de 13 grade Celsius.

După weekendul 24-25 martie, vremea se va încălzi ușor începând de săptămâna viitoare, înregistrând temperaturi record de peste 20 de grade Celsius, până duminică, 1 aprilie.

Sărbătoarea dedicată Pământului are loc MÂINE! Toate luminile se vor stinge, sâmbătă, timp de o oră... Scene şocante la primărie. Consiliera și secretara și-au împărțit pumni și picioare, pănă una din ele a leșinat: "M...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x