Antena Căutare

Prognoza pe următoarele luni îi îngrijorează pe meteorologi: ”Vom avea ninsori!” Cum va fi vremea în Februarie, Martie și Aprilie

După gerul polar din aceste zile, vom avea parte din nou de fenomene extreme. Prognoza pe următoarele luni îi îngrijorează pe specialişti.

După gerul polar din aceste zile, vom avea parte din nou de fenomene extreme. Prognoza pe următoarele luni îi îngrijorează pe specialişti.

Vremea va continua să se încălzească, iar în februarie și martie temperaturile vor fi cu mult peste medie.

„Pentru luna februarie, temperaturile, în ceea ce privește mediile acestei luni, vor fi mai ridicate. Pentru cantitățile lunare de precipitații ne așteptăm la valori excedentare în zonele centrale și estice. Dacă e să comparăm cu prima lună a primăverii, martie, se menține aceeași tendință cu temperaturi mai ridicate în partea de sud și sud-est a țării și normale în rest. În martie, înregistrăm deja o creștere, respectiv 3,5 grade. Așa cum se întâmplă și în aprilie, când temperatura medie de la nivelul țăroo este de 9,3 grade”, a precizat Elena Mateescu, director ANM, Antena 3.

Tragedie în Capitală! O femeie a fost înjunghiată de propriul soț, în incinta unei gradinițe... Secretul Părintelui Vasile Ioana pentru a nu divorța niciodată! Sfatul acesta îți va schimba viața complet!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x