Antena Căutare

Programul Metrorex si STB de Paște 2023. Ce autobuze și metrouri circulă în noaptea de Înviere

Program Metrorex și STB Paște 2023. În perioada Sărbătorilor Pascale, mijloacele de transport STB și metroul vor circula după un program special. Iată ce presupune acesta și ce modificări au apărut în orarul normal.

colaj foto metrou bucuresti si autobuz stb bucuresti Galerie
Programul Metrorex si STB de Paște 2023. În perioada Sărbătorilor Pascale, 14-17 apilie, metroul și mijloacele de transport STB vor circula după un program special | Shutterstock

Program Metrorex și STB Paște 2023. Cei care petrec Sărbătorile Pascale și noaptea de Înviere în București pot folosi mijloacele de transport STB și metroul, în zilele de sărbătoare. Cu toate acestea, ei trebuie să știe că programul normal va fi modificat. Iată care este mersul metroului și STB pentru următoarele zile.

Programul trenurilor Metrorex de Paște în 2023

Potrivit informațiilor Metrorex, în perioada Sărbătorilor Pascale, metroul va circula pe toate magistralele, conform graficelor pentru zilele de week-end şi sărbători legale.

În noaptea de Înviere, trenurile de metrou vor circula la un interval de 10 minute între orele 23:00 – 1:00 şi la un interval de 20 de minute între orele 1:00 – 5:00, a precizat Societatea Comercială de Transport cu Metroul București Metrorex SA.

În plus, Metrorex a anunțat și programul de funcționare a casieriilor în timpul sărbătorilor pascale, pentru eliberarea cartelelor. Orarul valabil în perioada 14-17 aprilie poate fi consultat pe site-ul oficial metrorex.ro.

Citește și: Zonele în care va ploua în noaptea de Înviere. Cum va fi vremea în seara în care luăm Sfânta Lumină venită de la Iersualim

Ce program vor avea mașinile STB de Paște 2023

De asemenea, STB anunță că vineri și luni, a doua zi de Paște 2023, autobuzele, troleibuzele și tramvaiele din București vor circula după un program de duminică. Astfel, vineri, 14 aprilie 2023 şi luni 17 aprilie 2023, liniile de transport public vor funcţiona conform programului unei zile de duminicǎ.

În noaptea de Înviere, 15 spre 16 aprilie 2023. serviciul de transport public va fi asigurat de autobuzele liniilor de noapte și de cele ale liniei 783, conform programului obișnuit.

Suplimentar, STB SA va menține în circulație până la ora 03:00 tramvaiele liniei 41, care vor circula la intervale de 20 de minute”, a anunțat miercuri STB.

Programul de funcționare complet pentru fiecare linie de transport poate fi consultat pe site-ul oficial al companiei: https://stbsa.ro/ora_statii.

Citește și: Horoscopul special al norocului de Paște 2023. Pică bani din cer pentru aceste zodii

De ce să nu cumperi niciodată ouă deja colorate, pentru Paște. Specialiștii atenționează că îți poți pune sănătatea în p... Programul mall-urilor din țară de Paște 2023. Cum vor lucra marile centre comerciale de sărbatori în perioada 15 - 17 ap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x