Antena Căutare

Programul „Prima casă”, modificare majoră! Categoria de români pentru care va fi deschis în premieră, cu denumirea „O familie, o casă”

Programul „Prima casă” se va modifica din nou, urmând să fie deschis pentru o nouă categorie de români, cu noua denumire, „O familie, o casă”.

Programul „Prima casă” se va modifica din nou, urmând să fie deschis pentru o nouă categorie de români, cu noua denumire, „O familie, o casă”.

Mai exact, programul „Prima casă” („O familie, o casă”) urmează să fie deschis şi pentru persoanele cu dizabilităţi, indemnizaţiile lor urmând să devină venituri eligibile.

Conform datelor din primele șase luni ale acestui an, România are 826.197 de persoane cu dizabilități, iar peste 50% sunt tineri și adulți (18-64 ani).

Potrivit unui comunicat al deputatei independente Oana Bîzgan, a fost propusă și o reducere de două puncte procentuale din rata dobânzii creditului acordat, precum și garantarea în proporție de maximum 100% pentru creditele ipotecare obținute de aceste persoane în cadrul programului „Prima casă”.

Setul de amendamente a fost depus în Camera Deputaților, primind astăzi raport pozitiv din partea Comisiei de Buget, Finanțe și Bănci.

Programul „Prima Casă” se află momentan în procedură de urgență și urmează a fi votat în Camera Deputaților.

Buzău: O alunecare de teren produsă pe malul râului Câlnău ameninţă un cimitir şi mai multe locuinţe, la Mărăcineni... Sfâșietor! Ce a făcut un câine din Iași, după moartea unui tânăr! Mii de oameni îl privesc cu milă | FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x