Antena Căutare

Programul Rabla pentru mașinile ecologice, reluat în luna martie a lui 2020. Cât vor plăti românii pentru un automobil hibrid

Programele Rabla vor fi reluate din luna martie. Iar maşinile electrice vor fi mai accesibile.

Începând cu acest an, românii care vor să-și cumpere o mașină nouă full electrică sau hibrid se pot folosi de atât de ECOBONUSUL RABLA PLUS, cât și de ecotichetul RABLA CLASIC.

Adică, AVANSUL de 25% în cazul mașinilor HIBRID ori cel de 30% în cazul mașinilor ELECTRICE se poate achita cu banii obținuți prin programul RABLA.

Spre exemplu, pentru un autoturism FULL ELECTRIC în valoare de 36 DE MII de EURO, cu ecobonusul RABLA PLUS - reducerea este de 10 MII de euro.

DACĂ aveți și o mașină veche și o dați la casat, mai primiți un voucher de 1350 de EURO. Asta înseamnă că la final veți plăti în jur de 24.650 EURO. Iar bonusurile primite de la stat depăşesc avansul minim de 30%, adică aproape 7.400 de euro în cazul nostru. Această situație este extrem de avantajoasă pentru cei care, de pildă, ar fi trebuit să facă un credit pentru banii de avans.

Vestea mai puțin bună este că finanțarea acestor vouchere se va face abia în martie, după cum anunță premierul.

Cât despre atracția românilor pentru mașinile electrice, statisticile arată că în 2019 vânzările au crescut cu 50% față de anul precedent, adică 2018.

Chiar și așa, la noi , ponderea mașinilor ecologice este numai de 3,8% în totalul pieței autohtone.

Elevii, revoltați de noua structură a anului școlar propusă de Ministerul Educației:”N-ar trebui să existe discrepanța a... Reacție dură după anunțul Guvernului privind alocațiile copiilor. Majorarea ar putea fi amânată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x