Antena Căutare

Programul și ultimele detaliile pentru concertele Coldplay de la Arena Națională.Care e ora de intrare și care sunt căile de acces

Programul și detaliile pentru concertele Coldplay de la Arena Națională.Organizatorii au stabilit ora de intrare și căile de acces

coldplay Galerie
Primul concert live al trupei Coldplay la noi în țară va avea loc pe 12 iunie 2014 pe Arena Națională, iar cel de-al doilea va fi pe 13 iunie. | Profimedia

Organizatorii au publicat toate informațiile necesare pentru concertele trupei Coldplay în București, la Arena Națională, care vor avea loc pe 12 și 13 iunie.

Primul concert live al trupei Coldplay la noi în țară va avea loc pe 12 iunie 2014 pe Arena Națională, iar cel de-al doilea va fi pe 13 iunie. Organizatorii au pus la punct ultimele detalii ce țin de organizare, căi de acces și ora la care începe concertul.

Care e ora de acces și care sunt căile de acces pe Arena Națională

Cele două evenimente din București fac parte din turneul Coldplay intitulat Music Of The Spheres World Tour. Sunt așteptați aproximativ 50.000 de fani ai trupei. Pe scena de la București, în deschidere va cânta Emaa.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Cum sună vocea live a Iuliei Vântur, în concert. Vedeta a cântat în indiană pe scenă, dar și o piesă de la Dua Lipa. Cum a sunat

Accesul în incinta Arenei Naționale se va face începând cu ora 17:00 prin cele trei intrări desemnate deja, și anume cea de pe Bulevardul Basarabia, intrarea de pe Strada Maior Ion Coravu și cea de pe Bulevardul Pierre de Coubertin.

Accesul participanților se va face doar prin zonele indicate de organizatori, după cum urmează:

  • Bulevardul Basarabia (bilete Standing, tribune, pachetele KUBIK EXPERIENCE, SUPERSOLIS EXPERIENCE)
  • Strada Maior Ion Coravu (bilete Standing, loje, tribuna M, tribune, pachetele ULTIMATE SPHERES EXPERIENCE, FLORIS EARLY ENTRY EXPERIENCE, KAOTICA LOUNGE EXPERIENCE, CALYPSO SEATS)
  • Bulevardul Pierre de Coubertin (bilete Standing, tribune)

Pentru a evita aglomerația, organizatorii îi îndeamnă pe participanții la concert să se asigure că aleg calea de acces cea mai apropiată de zona în care au bilet. Tocmai de aceea, ei au publicat o hartă a stadionului pentru ca fiecare participant să vadă care e intrarea potrivită pentru el.

Citește și: Florin Ristei a dezvăluit suma pe care o cere pentru un concert de o oră: „Să ne sunați, că e mai ieftin”

Accesul la concert va fi permis doar în baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată, până la finalul evenimentului. Cei care părăsesc zona evenimentului și doresc să reintre vor fi nevoiți să cumpere un bilet nou. Același lucru este valabil și pentru posesorii de brățări. Biletul și brățara trebuie păstrate pe toată durata evenimentului, iar spectatorii trebuie să aibă asupra lor și un act de identitate valid.

În cazul în care biletul este pierdut/ furat/ distrus, nu poate fi reemis și este valabil pentru o singură intrare.

Cei care decid să ajungă mai devreme la stadion, vor fi primiți în zona Maior Ion Coravu unde vor avea acces de la ora 12:00 până la finalul evenimentului.

În această zonă de așteptare special amenajată de organizatori, publicul se va putea bucura de food truck-uri cu mâncare, băutură, standuri cu produse marca Coldplay și multe altele.

Cu toate acestea, publicul trebuie să rețină un lucru extrem de important. Zona de așteptare de la Maior Ion Coravu nu le garantează participanților intrarea în stadion înainte de ora 17:00.

La ora 18:30 va începe să cânte Emaa, apoi de la ora 19:15 va cânta Maisie Peters, iar de la ora 20:30 vor intra în scenă Coldplay, pregătiți cu un show incendiar. Dat fiind faptul că e vorba de un show live, programul se poate decala, iar acest lucru nu ține deloc de organizatori.

Transport în comun special pentru concertele Coldplay

Citește și: Cum sună live vocea Cleopatrei Stratan la vârsta de 21 de ani, cu piesa Ghiță. Ea a făcut show, dar oamenii nu au fost mulțumiți

În cele două zile de concerte, 12 și 13 iunie, Primăria Municipiului București împreună cu TPBI și STB pune la dispoziție mijloace de transport suplimentare cu program prelungit.

Autobuzele speciale vor circula între 16:00-20:30, și 22:45-00:30, fiind înființate 2 linii de transport și vor mai fi suplimentate alte două linii de autobuz. Transportul în comun se va face cu troleibuze cu autonomie, autobuze electrice și autobuze hibrid de la și înspre Arena Națională.

Stațiunea de la mare care le interzice turiștilor să se plimbe în costum de baie. Ce amendă riscă cei care încalcă regul... Patrocle, cățelul care a frânt inimile românilor cu dispariția lui, a fost găsit după 2 luni și jumătate: „E în drum spr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x