Programul teraselor ar putea fi redus în Capitală și alte județe! Ludovic Orban: "Erau locuri de petrecere" | Video

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, condus de Ludovic Orban, discută sâmbătă, dacă este necesară sau nu reducerea programului teraselor. Este vorba atât despre destinaţii de vacanţă, precum litoralul şi zonele de munte, dar şi Bucureştiul.

Ludovic Orban

Potrivit unor surse politice, CNSU decide dacă va fi redus programul teraselor în Bucureşti şi în alte judeţe din ţară unde din cauza numărului mare de oameni este greu să respecte condițiile de distanțare socială.

"Decizia de introducere a unor restricții privind orarul va funcționa pentru toate tipurile de evenimente care se organizează la terase E normal! Nu poți să impui un orar de lucru, adică să limitezi la ora 23.00 și pentru unii să permiți și pentru alții să nu permiți.

Orban: Închiderea teraselor după 23.00 le va face bine oamenilor

S-ar putea impune închiderea teraselor la ora 23.00 în județele cu răspândire mare a virusului, unde există risc de transmitere în comunitate a virusului, fiindcă se știe foarte clar că terasele după ora 23.00 se transformă în locuri de petrecere, în locuri în care e foarte greu totuși să impui respectarea regulilor și din cauza asta preferă să luăm această decizie.

De altfel, le va face și bine oamenilor... ", a spus Ludovic Orban.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri