Căutare Live

Proiect de lege: Fiecare român primește gratis 30 de măști de protecție. Cât ar putea costa o bucată, după 15 mai

Un proiect de lege depus în Parlament ar putea oferi gratuit fiecărui român, din 15 mai, un set de 30 măști de protecție. De la acea dată, când încetează starea de urgență pe teritoriul României, fiecare cetățean este obligat să moarte mască în spațiile publice închise, respectiv în transportul public. 

Purtarea măștilor de protecție, obligatorie din 15 mai

Hepta

Mai mult, fabricile din țara noastră ar urma să producă în următoarea lună până la un miliard de măști.

Autoritățile au pus și problema plafonării costului unui astfel de obiect, prețul de achiziție fiind undeva la 2 lei pe bucată.

Citește și:

Din 15 mai, purtarea măștilor va fi obligatorie, iar declarația pe propria răspundere dispare. Klaus Iohannis, ultimele măsuri anunțate în România

Ce contine proiectul de lege menit să ofere gratis fiecărui român câte 30 de măști

În actul depus în Parlament de două partide politice, PSD și Pro România, sunt stipulate mai multe aspecte:

  • Să se acorde gratuit un set de 30 măști de protecție pentru fiecare cetățean român aflat pe teritoriul României până la data de 15 Mai 2020.
  • Distribuția măștilor se realizează de compania Unifarm S.A. prin Direcțiile de Sănătate publică județene și al Municipiului București către autoritățile publice locale.
  • Autoritățile publice locale se vor asigura de distribuirea către fiecare cetățean al setului de 30 măști de protecție în mod gratuit.
  • Proiectul de lege este semnat de parlamentari PSD și Pro România și urmează să intre în dezbaterea Parlamentului, în regim de urgență.
Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri