Antena Căutare

Protejați-vă copiii!! Un nou drog face RAVAGII. Combinația letală a lăsat un bărbat mort, alți trei în comă și zece grav bolnavi

Cocktail-ul morții vine de pe piața Asiatică și face prăpăd vieție celor care îl încearcă. Nu e glumă! Un bărbat a murit, trei au intrat în comă și zece se zbat între viață și moarte, BOLNAVI GRAV!

Cocktail-ul morții vine de pe piața Asiatică și face prăpăd vieție celor care îl încearcă. Nu e glumă! Un bărbat a murit, trei au intrat în comă și zece se zbat între viață și moarte, BOLNAVI GRAV!

Combinația periculoasă este cunoscută sub numele de Ya Dong este cel mai „cool” cocktail care se servește în cluburile de fițe. Plătești mai mult și mori mai repede!

Acesta este făcut din sânge de broască otrăvitoare, amestecat cu alcool puternic și plante. Băutura aceasta este atât de periculoasă încât amatorii nu au voie să o prepare! Există un anumit mod, știut doar de câteva persoane, prin care se prepară, dacă nu știi exact cum se face, îți semnezi singur biletul către moarte.

Această băutură din plante și sânge de broască otrăvitoare îți dă o stare nemaiîntâlnită, aproape de ceea ce simți când consume droguri și bei alcool, scrie thetaiger.com.

Pericolele acestei băuturi au ajuns în atenția autorităților care au dat semnal de alarmă în ceea ce privește consumul. Spitalele se așteaptă la o creștere a numărului de victime în următoarele luni, dat fiind faptul că băutura este extrem de populară în cluburile din marile orașe.

A născut pe marginea drumului, ajutată de vecinele ieșite la gard. Femeia din Botoșani nu fusese niciodată la medic: &qu... Sibiu: Un muncitor forestier, grav rănit în apropiere de Păltiniş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x