Căutare Live

Protest cu cătuşe şi maioneză, la audierea fostului ministru de Interne, în dosarul 10 August! Carmen Dan a dat şapte ore explicaţii la DIICOT

Momente tensionate la DIICOT. Fostul ministru de Interne Carmen Dan a fost primită de protestari cu cătuşe, iar la plecare a fost atacată cu maioneză. Pentru prima oară, Carmen Dan a dat explicaţii în faţa procurorilor în dosarul protestelor din 10 august. Între timp, actualul ministru de Interne a decapitat Jandarmeria Română.

Carmen Dan

Aproape un tub întreg de maioneză este turnat pe maşina care încearcă să o smulgă pe Carmen Dan din mijlocul protestatarilor. Fostul ministru a fost audiat la DIICOT, în dosarul 10 august. Protestatarii au aşteptat şapte ore ca aceasta să iasă din sediu. Au întâmpinat-o cu cătuşe.

De două probe mai aveau nevoie procurorii pentru a relua audierile în acest dosar. Prima probă - raportul intervenţiei Jandarmeriei desecretizat la mijlocul lunii trecute. 20 de pagini şi trei anexe cu legislaţie şi informări venite de la serviciile secrete privind potenţiale riscuri. A doua probă, convorbirile jandarmilor prin staţii. 248 de ore de convorbiri au ajuns pe masa procurorilor săptămâna trecută.

Conducerea Jandarmeriei Române va fi preluată de către Bogdan Enescu, până acum şeful Jandarmeriei Ilfov. Adjunctul său va fi Ionuţ-Gabriel Câmpeanu, şeful contingentului de jandarmi români din Afganistan.

Patru suspecţi sunt deocamdată în acest dosar. Vorbim de şeful Jandarmeriei Române Cătălin Sindile, adjunctul lui, Sebastian Cucoş, dar şi comandatul Jandarmeriei Bucureşti, Laurenţiu Cazan. Din Ministerul de Interne, secretarul de stat pentru relaţia cu prefecţii, Mihai Chirică. Toate aceste funcţii deţinute la momentul 10 august. Şefii demişi ai Jandarmeriei se vor întoarce în posturile pe care le-au ocupat anterior.

VIDEO/ 180 de români blocaţi pe un aeroport din Belgia au trăit o zi şi-o noapte de umilinţe!... Să fii şofer în România va fi mai scump în noul an! Preţurile RCA ar putea creşte pentru şapte milioane de români...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri