Antena Căutare

Protest cu scantei la Oltchim: 400 de salariati au iesit in strada sa-si ceara salariile

Peste 400 de angajati de la Oltchin au iesit din nou in curtea combinatului pentru proteste. Oamenii au cerut sa le fie livrate salariile pe luna septembrie. Spiritele s-au incins insa cand unul dintre muncitori i-a smuls portavocea presedintelui Consiliului Judetean care venise sa medieze conflictul. Revoltati de gestul barbatului, alti angajati au vrut il ia la bataie.

Un angajat al combinatului a urcat pe treptele sediului administrativ, l-a bruscat pe presedintele Consiliului Judetean, i-a smuls portavocea si a preluat cuvantul. Nu toti colegii lui au aprobat insa gestul. Unii s-au revoltat si aproape ca au sarit sa-l linseze. Inainte sa fie bruscat, presedintele consiliului judetean a incercat sa-i calmeze, dar n-a avut prea mare succes.

Oamenii sunt hotarati ca de data aceasta sa nu mai accepte niciun compromis. Au asteptat prea mult si spun ca nu vor mai munci pana nu-si vad banii.

De miercuri, vremea se raceste. Afla care e prognoza meteo pana joi... Trei iranieni au fost atacati in trafic de politisti falsi, in Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x