Căutare Live

Protest în Constanța! Cetățenii şi-au cerut astăzi furioşi plaja înapoi!

Supăraţi că nu mai au loc de şezlonguri la malul mării, câţiva constănţeni şi-au cerut astăzi furioşi plaja înapoi.

Supăraţi că nu mai au loc de şezlonguri la malul mării, câţiva constănţeni şi-au cerut astăzi furioşi plaja înapoi.

Protestul a avut loc în faţa sediului Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, iar protestatarii au avut şi recuzită. Şi-au luat cu ei prosoapele şi jucăriile pentru nisip şi spun că trotuarele sunt singurele locuzri unde mai pot face plajă nederanjaţi de bodyguarzi.

Supăraţi că nu mai găsesc locuri libere pe plajă, mai mulţi constănţeni au decis să-şi pună prosoapele, saltele şi găletuşele de plastic direct pe trotuar. Oamenii le cer autorităţilor reglementări noi pentru sectoarele de plajă de pe litoralul Mării Negre.

Oamenii spun că îi supără cel mai tare agresivitatea celor care administrează porţiunile de plajă cu şezlonguri. Lista de solicitări a protestatarilor este însă mai lungă. Vor ca porţiunile cu şezlonguri să fie mai mici iar oamenilor să li se permită să facă plajă ca pe vremuri.

Protestarii au reuşit să discute cu conducerea administraţiei bazinale, iar răspunsul a venit printr-un comunicat. Reprezentanţii instituţiei spun că închirierea plajelor s-a facut conform legilor în vigoare, iar acolo unde s-au constatat încălcări ale normelor, s-au aplicat amenzi.

Rezultate Finale BAC 2019 - Olt. Vezi note afișate pe a1.ro... Rezultate Finale BAC 2019 - Dolj. Vezi note afișate pe a1.ro...
Parteneri
Dacă ai această grupă de sânge, este posibil să te confrunți cu probleme de memorie
Catine.ro
Ultimele știri
x