Antena Căutare

Protest de proporții uriașe. „Oameni buni, nu mai fiți eroi pe Facebook. Este timpul să ieșiți în stradă”

Protest la Botoșani față de starea infrastructurii din Botoșani, sunt așteptate peste 2.000 de persoane. Acesta a început la ora 09:00 la Poligonul ACR din Municipiul Botoșani.

Protest la Botoșani față de starea infrastructurii din Botoșani, sunt așteptate peste 2.000 de persoane. Acesta a început la ora 09:00 la Poligonul ACR din Municipiul Botoșani.

La ora 09:30 protestatarii vor porni în marș auto pe traseul: ACR – str. Pacea – str. Sucevei – Calea Națională – str. Cuza Vodă – Piața Revoluției, unde va avea loc mitingul pentru infrastructura județului Botoșani.

”Botoșaniul are nevoie de infrastructură, drumuri naționale, drumuri județene, drumuri expres, cerem aplicarea imediată a măsurilor asumate de către guvern și autoritățile locale, implementarea de urgență a unei strategii la nivel guvernamental in vederea constructiilor de drumuri judetene, nationale si europene, in Moldova, proiect care trebuie sustinut de actualul si viitoarele guverne, pe termen lung până la constructia autostrazii A 7 și A 8 ! S.O.S Infrastuctura Moldovei !” , a anunțat organizatorul protestului pe Facebook.

Inițial protestul a fost legat de starea jalnică în care se află drumul strategic județean din partea de est, dar s-a ajuns să se protesteze și față de lipsa de medicamente din spitale, dar și față de starea deplorabilă a tramvaielor din municipiul Botoșani.

Articolul continuă după reclamă
Facebook consemnează utilizatorii care promovează în mediul online medicamente pentru tratarea unor afecțiuni.... Furtună în București! Cod galben de ploi torențiale, descărcări electrice și vânt puternic, în Capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x