Antena Căutare

Protest spontan la liceul "Jean Monnet" din Capitala, dupa demiterea conducerii

Protest spontan la liceul Jean Monnet din Bucuresti. Catva zeci de elevi au iesit in curtea scolii, pentru a protesta fata de demiterea conducerii.

Conducerea liceului Jean Monnet a fost informata oficial astazi ca va fi demisa. Conducerea Liceului "Jean Monnet" a fost demisa duminica din cauza gravelor nereguli constatate de Corpul de control al MECTS.


Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti va monitoriza timp de un an activitatea unitatii de invatamant, a declarat pentru agentia Mediafax ministrul Educatiei, Daniel Funeriu.

Raportul Corpului de Control al MECTS la liceul Jean Monnet indica mai multe nereguli, pornind de la registre privind evidentele sedintelor Consiliului de Administratie, aprobarea de transfer a elevilor, lipsa proiectelor privind combaterea violentei, gestionarea situatiei de criza.

Rezultatele controlului au aratat lipsa unei comisii si a unor strategii pentru reducerea abandonului si a absenteismului scolar. Sedinte in care figurau unii profesori, dar semnau altii, sedinte validate fara cvorum, dosare incompatibile de transfer ale elevilor, absente nesanctionate si nesemnalate parintilor sunt nereguli gasite in urma controlului.

Corpul de Control al ministrului Educatiei a inceput o ancheta la liceu la 21 noiembrie. Liceul Jean Monnet a fost implicat recent in mai multe scandaluri.



sursa: Antena3

Adina Buzatu, violenta cu Dan Teodorescu de la Taxi... Doi turisti rataciti in Masivul Bucegi, salvati dupa aproximativ 7 ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x