Antena Căutare

Protest spontan la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara

Un protest spontan a izbucnit, marti dimineata, in Timisoara. Zeci de angajati ai Spitalului de Boli Infectioase "Victor Babes" au iesit in curtea unitatii pentru ca nu si-au mai primit salariile de cateva luni. Protestatarii ameninta ca nu vor renunta la actiune pana nu isi vor primi banii.



Potrivit liderului de sindicat din cadrul Spitalului "Victor Babes", Monica Pop Demian, angajatii trebuiau sa primeasca salariile luni, insa banii nu au sosit.

"Ieri (n.r. - luni) am avut zi de salariu, nu am primit niciun ban. Bani spitalul nu are. Domnul director (Dorin Vancea) a iesit acum cateva minute si a spus ca va face presiuni pentru ca noi nu avem contract cu CAS", a spus Pop Demian.

Liderul sindical a mai precizat ca o treime din angajati lucreaza, iar restul participa la protest. Totodata, Monica Pop Demian a anuntat ca astfel de actiuni vor avea loc si in zilele urmatoare pana cand salariatii isi vor primi bani.

Luna trecuta, astfel de proteste au avut loc in mai multe spitale din tara. Oamenii sunt nemultumiti de neaplata salariilor si asa mici, de lipsa de personal, dar si de conditiile de lucru.

Foto: Intactimages

Sefii de post din Neamt amenina cu demisia in bloc, daca Aurelian Soric va fi schimbat din functie... Descinderi in Capitala si in sase judete. 9 persoane retinute intr-un dosar de furturi auto si obiecte de lux...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x