Antena Căutare

PROTESTELE DE LA 20 IANUARIE. Peste 30.000 de oameni protestează în Capitală. Mesajul de ULTIMA ORĂ al Jandarmeriei Române. Imagini cu obiectele confiscate

proteste,proteste 20 ianuarie,rezist,piata universitatii,legea justitiei,declaratia 600,psd,guvern,dragnea,manifestanti,revolutia generatiei noastre,toate drumurile duc la bucuresti,protestatarii,protestatarii,codul fiscal,codul penal,codul fiscal,casa poporului,palatul parlamentului,live de la protest,live facebook

Un alt bărbat a fost dus la Poliţie pentru verificări, după ce jandarmii au găsit asupra lui o bâtă şi un lanţ. Alte persoane au aruncat, înainte să fie controlate, petarde, un box şi un pistol cu electroşocuri. La Piaţa Universităţii, peste 30.000 de oameni protestează faţă de corupţie şi faţă de modificarea legilor justiţiei, jandarmii fiind prezenţi în număr mar, potrivit news.ro.

Jandarmeria anunţă că va face în continuare controale în pasajul de la Universitate, pentru a nu lăsa persoanele care au asupra lor obiecte periculoase să intre în piaţă. Cu doar o oră în urmă, un bărbat a fost dus la Poliţie, după ce jandarmii au găsit asupra lui un pistol care s-a dovedit a fi de jucărie. Potrivit Jandarmeriei Bucureşti, în urma verificărilor pe care jandarmii le fac în pasajul de la Universitate, aceştia au găsit asupra unui bărbat o bâtă din lemn şi un lanţ. Bărbatul a fost dus la secţia de poliţie.

IMAGINI LIVE DE LA PROTEST

"#Precizare: referitor la filtrele instituite de jandarmi în zona exterioară a Pieței Universității, facem următoarele precizări:

1. Scopul acestor măsuri este unul preventiv pentru a descuraja eventuale acte de tulbure a ordinii publice. Astfel de masuri se iau de multe ori cu ocazia unor manifestari publice care presupun prezenta unui numar mare de persoane.

2. Eficienta acestei masuri s-a demonstrat și în această seară. În urma acestor controale, asupra câtorva persoane au fost găsite arme albe, cuțite, sisuri, box-uri sau lanțuri, materiale care dacă ar fi fost folosite, ar fi putut provoca rănirea grava a participantilor.
In continuare vom păstra aceste măsuri pentru a ne asigura că toți cei prezenți vor fi în deplină siguranță

3. Chiar dacă acel pistol de jucărie gasit asupra unui protestatar nu prezenta un pericol fizic iminent, din punct de vedere psihologic, acesta putea crea panică, situație care ar fi putut degenera intr-o busculadă cu urmări greu de anticipat.

4. Facem în continuare un apel la calm și cooperare, întrucât aceste măsuri au fost luate exclusiv pentru siguranța participanților la aceasta manifestație publica", a transmis Jandarmeria Română.

PROTESTELE DE LA 20 IANUARIE. Fostul purtător de cuvânt al Guvernului, mesaj sfidător către protestatari: "Amărâțil... PROTESTELE DE LA 20 IANUARIE. Presa internaţională vuiește! EURONEWS transmite în DIRECT protestul de la Bucureşti: &quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x