Live acumFilm: 101 Dalmatieni (r)
Prime Time 20:00Film: Parker

Protestele paralizeaza Bucurestiul: Vezi strazile inchise

Mitingul de miercuri, 19 mai, aduce si restrictii de trafic in Bucuresti. Politia rutiera va restrictiona traficul pe mai multe artere din capitala. Iar politistii vor monitoriza si intrarile in Bucuresti si in cele mai importante intersectii pentru a asigura fluenta traficului.

Soseaua Kiseleff va fi inchisa circulatiei intre Arcul de Triumf si Piata Victoriei iar piata Victoriei va fi inchisa, insa se vor asigura cate doua benzi de mers pe bulevardele Aviatorilor, Lascar Catargiu si Calea Victoriei.

Cate o banda de criculatie va fi inchisa si pe bulevardele Aviatorilor si Poligrafiei pentru a se asigura parcarea autocarelor care ii vor transporta pe sindicalisti.

RATB a anuntat ca va suplimenta numarul de mijloace de transport care circula prin piata Victoriei cu 10%. Acestea vor avea si un traseu usor modificat.

Autobuzele liniei 122 vor circula pe traseul de baza numai intre "Cartierul Latin" si Piata Romana, cele ale linie 381 vor circula pe traseul de baza numai intre Piata Resita si Piata Romana.

Autobuzele liniei 300 vor functiona pe traseul de baza intre statiile "Clabucet" si intersectia Bulevardului Ion Mihalache cu strada Buzesti, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri prin strada Buzesti, strada Occidentului, Bulevardul Gh. Manu, Bulevardul Lascar Catargiu, Piata Romana, apoi traseul de baza.

Recomandari