Protestul de la Palatul Cotroceni, încheiat cu joc și voie bună. Protestatarii au încins o horă pe melodia ”Doamne, ocroteşte-i pe români”

 

Aproximativ 400 de persoane s-au adunat, vineri, în faţa Palatului Cotroceni pentru a cere demisia preşedintelui Klaus Iohannis şi a procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kövesi. Manifestaţia s-a încheiat în jurul orei 20.40, iar cu puţin înainte cei rămaşi până la final au intrat într-o horă pe melodia populară ”Doamne, ocroteşte-i pe români”, potrivit news.ro.

În jurul orei 20.30, cam 30-40 de protestatari au intrat în horă înainte să plece acasă. La protestul din faţa Palatului Cotroceni au fost aproximativ 400 de oameni. Manifestanţii au suflat în vuvuzele, au huiduit şi au scandat ”Demisia”, ”DNA fără cucuvea”, ”Suspendare pentru instigare” şi “Luptăm, luptăm, Guvernul apărăm”.

Pe pancartele pe care le-au purtat protestatarii de la Palatul Cotroceni se putea citi, printre altele: ”Când strada dă jos Guvernul, e lovitură de stat”, ”Peste 4 milioane am votat PSD”, ”Iohannis, ai demnitate! Nu te mai plânge la UE!”, ”Vom sta aici până vei pleca”, ”Am votat un preşedinte şi am primit circ”, "Demisia", "Ghinion, nu mai eşti preşedintele meu" şi "Susţin Guvernul Grindeanu".

Protestele din faţa Palatului Cotroceni au ajuns în a şasea zi. Recordul de participanţi la manifestaţia de la Cotroceni a fost puţin peste 2.000. Marţi, o parte a manifestanţilor au venit la protest cu autocare şi microbuze înmatriculate în judeţul Dolj. Miercuri seară, preşedintele Klaus Iohannis a mers în mijlocul protestatarilor, încercând să aibă un dialog cu ei. "Suntem cu toţii români", le-a spus manifestanţilor preşedintele Klaus Iohannis, care a stat acolo timp de câteva minute. Oamenii l-au huiduit şi i-au reproşat că a dezbinat ţara, strigând "Demisia". 

Sursa foto: Hepta

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe