Live acumBurlacul
Prime Time 20:30Burlacul

Acuza dureri grave, dar a fost trimis acasă cu o rețetă pentru antibiotice și apă de gură. Medicii nu au reușit să depisteze problema

Proteza dentară a unui bărbat de 72 de ani a fost blocată în gâtul bărbatului timp de opt zile. Deși se plângea de dureri mari, medicii l-au trimis acasă cu o rețetă pentru apă de gură și antibiotice.

Proteza dentară a unui bărbat de 72 de ani a fost blocată în gâtul acestuia timp de opt zile. Deși se plângea de dureri mari, medicii l-au trimis acasă cu o rețetă pentru apă de gură și antibiotice.

Bărbatul a suferit o intervenție chirurgicală, iar echipa de medici a uitat să îi îndepărteze proteza dentare înainte de efectuarea operației.

După șase zile, bărbatul s-a întors la spital cu dificultăți de respirație și înghițire, lucru ce îl împiedica să consume alimente solide. În momentul în care acesta a ajuns la spital, medicii nu au putut detecta problema, iar bărbatul a fost trimis acasă cu o rețetă pentru antibiotice, steroizi și apă de gură.

După două zile, bărbatul s-a întors cu probleme mult mai grave și a fost internat la spital cu pneumonie de aspirație suspectă, o infecție toracică puternică. În urma unei radiografii a fost depistat un obiect semicircular întins pe corzile vocale ale pacientului, fapt ce a provocat umflături interne.

Bărbatul a declarat că și-a pierdut proteza în momentul în care a fost internat pentru prima dată în spital.

Recomandari