Antena Căutare

Pusti de 13 ani, sanctionat drastic pentru ca a a rupt afise electorale

Orice perturbare a campaniei electorale se plateste cu varf si indesat! Chiar si atunci cand vinovat e un pusti de 13 ani iar incalcarea legii - o joaca de copil.

Un baiat dintr-o comuna nemteana n-a stiut ca unde-i lege, nu-i tocmeala si a rupt cateva afise electorale. Bunicii, care se lupta sa il creasca dintr-o pensie de cateva sute de lei, sunt acum buni de plata.

Pustiul nu a facut discriminare politica. A rupt mesaje electorale din partea mai multor candidati. Patru - la numar. O joaca la 13 ani, o contraventie in ochii organelor de lege.

Dupa divortul parintilor, pustiul fusese dat in grija mamei. Femeia a plecat insa la munca in Italia, asa ca baiatul a gasit adapost in casa bunicilor. Oameni simpli, care se lupta cum pot sa-si creasca nepotul.

Dincolo de problemele de sanatate, batranii stiu ca baiatul nu e tocmai usa de biserica. Insa de la poznele copilariei pana la probleme cu legea e cale lunga.

Totusi, oamenii nu au prea multe alternative. Conform legii, daca nu vor plati, vor aduna penalitati, vor pierde dreptul sa primeasca ajutoare sociale iar primaria nu le va mai elibera niciun act. Amenda va trebui sa mai astepte insa, macar pana la venirea pensiei.




Foto:ronduldesibiu.ro

Accident violent pe DN1: Doi morti si cel putin zece raniti... VIDEO! Afla cand s-ar putea produce un seism major in Romania!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x