Antena Căutare

Pusti de bani gata: Un tanar de 16 ani a condus o masina de lux cu 200 km/h, in localitate

Are 16 ani, are bolid de lux si 200 de km pe ora. Pilotul de curse locale este fiul afaceristului Valentin Stanescu, de la Strehaia. Baiatul a fost filmat de un prieten in timp ce calca acceleratia la podea, pe drumul principal din localitate. Politistii n-au fost impresionati deloc de isprava pustiului.

Baiatul de 16 ani testeaza puterea bolidului, in miezul zilei, pe strada principala din Strehaia. Accelereaza fara nicio emotie. Cu toate ca oricand ii poate iesi in fata alta masina sau vreun pieton.

Soferul vitezoman este fiul lui Valentin Stanescu, afacerist local cercetat de mai multe ori pentru evaziune fiscala. Mai mult decat atat, bolidul pe care baiatul de 16 ani il conduce cu 200 de kilometri la ora a fost condus si de mascati dupa o descindere.

Chiar daca nu are varsta legala sa obtina carnetul, tanarul are reputatie de vitezoman impatimit si dosar pentru conducere fara permis.

sursa foto: verdacom.com

Targu Jiu: Intr-o singura saptamana, numarul virozelor respiratorii a crescut de aproape zece ori... Terorismul, la granita Romaniei. Tara noastra a fost supusa, de curand, unui atac cibernetic fara precedent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x