Antena Căutare

„Race for the Cure”, cea mai mare cursă internaţională pentru sănătatea femeii, va avea loc pe 29 septembrie, în București

„Race for the Cure” devine, duminică, 29 septembrie, cea mai mare cursă europeană dedicată sărbătoririi sănătăţii. La start, se aliniază, pentru prima dată, 16 oraşe europene, simultan, între care și București. Ca în fiecare an, cursa Happy Run are ca scop atenţionarea femeilor asupra riscurilor la care se expun evitând sau amânand să meargă la medic.

„Race for the Cure” devine, duminică, 29 septembrie, cea mai mare cursă europeană dedicată sărbătoririi sănătăţii. La start, se aliniază, pentru prima dată, 16 oraşe europene, simultan, între care și București. Ca în fiecare an, cursa Happy Run are ca scop atenţionarea femeilor asupra riscurilor la care se expun evitând sau amânand să meargă la medic.

Evenimentul va avea loc duminică, 29 septembrie, de la ora 09.00, în Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle, și este şi o sărbătorire a femeilor care au ieşit învingătoare din lupta cu cancerul.

Cancerul de sân ucide anual mii de femei în România. Fie din comoditate, din lipsa banilor sau pur şi simplu pentru că se gândesc că lor nu li se poate întâmpla, femeile ajung târziu la medic, uneori prea târziu.

Dacă în alte ţări europene boli grave precum cancerul de sân şi cel de col sunt diagnosticate în faze incipiente, iar pacientele au şanse reale de a se vindeca, în ţara noastră majoritatea pacientelor ajung la medic în faze terminale.

Înconjurate de flori roz, femeile au împletit coroniţe şi au pregătit premiile pentru cei ce vor participa la cea de-a cincea ediţie a cursei caritabile Happy Run-Race for the Cure.

Cursa caritabilă are cinci categorii, participanţii având posibilitatea de a alege între: plimbări între unu și cinci kilometri sau alergare pe distanţe între unu și cinci kilometri. Cei ce vor să se înscrie în cursă sunt încurajaţi să facă donaţii, în schimb vor primi vouchere de reducere de la fundaţia Renaşterea, pentru a-şi face controale medicale.

Mai multe detalii despre „Race for the Cure” sunt disponibile în clipul de mai sus.

Vești uriașe despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu! Ce a făcut, pe patul de spital, fiul șefului LPF... Încă o zi de sărbătoare națională pentru români! Când intră în vigoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x