Antena Căutare

Radu Mazăre ar putea face nuntă în închisoare, pe 10 iulie! De ce s-a amânat evenimentul: ”Este o procedură complexă!”

Radu Mazăre, care se află încarcerat în Penitenciarul Rahova, s-ar putea căsători pe 10 iulie, în cazul în care primește răspuns favorabil din partea Primăriei Sectorului 5, unde trebuie să depună actele. 

Radu Mazăre, care se află încarcerat în Penitenciarul Rahova, s-ar putea căsători pe 10 iulie, în cazul în care primește răspuns favorabil din partea Primăriei Sectorului 5, unde trebuie să depună actele.

Informația a fost făcută publică de Mihai, fratele lui Radu Mazăre, care a precizat că fostul edil al Constanței vrea să se căsătorească cu iubita lui, Roxana Mihalache, pe 10 iulie.

Citește și: Veste devastatoare pentru Radu Mazăre! Va sta în regim închis până-n 2021

Avocata fostului edil a mers marți la primărie pentru a rezerva data, însă actele trebuie depuse de unul dintre soți, așa că va reveni alături de Roxana Mihalache, iubita lui Radu Mazăre, care se întoarce miercuri în țară.

"Pentru 10 iulie. Nu o face de ziua lui, după ziua lui. Ca să iasă și analizele, și certificatele și la medicul de familie...Este o procedură destul de complexă. Eu doar am venit să fac rezervarea, să vorbesc cu domnul primar, să prezint cererile de la penitenciar, pe care le-am văzut aprobate și urmând să vin cu Roxana, că trebuie să fie ori el, ori ea. Cum el nu poate, o așteptăm pe ea", a declarat marți, Lizeta Haralambie, avocata lui Radu Mazăre, la ieșirea de la sediul Primăriei Sectorului 5, potrivit HotNews.

Citește și: Radu Mazăre a fost mutat în închisoare. Condițiile grele din celulă

Radu Mazăre ar fi trebuit să se căsătorească pe 5 iulie, chiar de ziua lui, când împlinește 51 de ani. El poate avea maximum zece invitați la nuntă.

Radu Mazăre a fost extrădat din Madagascar, în urmă cu mai bine de o lună de zile, el fiind condamnat definitiv la nouă ani de închisoare.

Edu.ro Evaluare Națională 2019 - Vezi ultima medie admitere liceu pe județe... 34 de locuri cădere! În 80 de ani, România va mai avea doar 12.000.000 de locuitori. Jumătate din populația lui Ceaușesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x