Antena Căutare

Radu Mazare: Dupa ce pica regimul Basescu, jandarmii care au lovit cu picioarele, cu bulanele, vor raspunde

Primarul Constantei si seful organizatiei PSD Constanta, Radu Mazare, a declarat in cadrul emisiunii "Acces Direct", ca se va ocupa personal ca jandarmii si cei care au dat ordine ca acestia sa intervina si sa bata manifestantii sa raspunda in fata legii.

Radu Mazare a dat autorizatie de protest constantenilor pana la sfarsitul lunii, dar prefectul i-a atacat decizia in contencios administrativ. Prin urmare, Mazare a profitat de prezenta sa in emisiunea "Acces Direct" pentru a face un apel la adresa fortelor de ordine.

"Le atrag atentia comandatilor, jandarmilor, tuturor celor care au lovit protestatarii dupa ce acestia erau cazuti, care au dat cu bulanele, care au dat cu picioarele si i-au calcat in picioare, care i-au batut in dube, ca mai devreme sau mai tarziu se va schimba regimul lui Basescu si eu ma voi ocupa personal sa fac ancheta, sa raspunda toti jandarmii care au incalcat legea (...) Stiu ca Basescu i-a amenintat ca-i da afara, dar cand se va schimba regimul or sa raspunda", a declarat Radu Mazare.

Foto: Intactimages

VIDEO! Viorel Lis, huiduit si imbrancit la Universitate: "Pleaca ba cu Conventia ta de aici!"... UPDATE! A 5-a zi de proteste! Oamenii au "uitat" de Arafat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x