Căutare Live

Radu Mazare: Jandarmeria cumpara transportoare pentru detinuti de 80 mil. euro, populatia sta in frig

Primarul Constantei si liderul PSD Constanta, Radu Mazare, s-a alaturat protestatarilor din Constanta si a declarat, intr-o interventie in cadrul emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena3, ca "omenii mor de frig in case, in timp ce "Jandarmeria cumpara transportoare pentru detinuti de 80 de milioane de euro".

Mazare s-a referit la anuntul postat de Jandarmerie in sistemul de achizitii SEAP pentru cumpararea de transportoare speciale (transport detinuti, autovehicule, autovidanje, automaturatoare, remorci speciale, etc.), pentru care are bugetati circa 79,3 milioane de euro.

Edilul a comparat aceasta suma cu banii necesari subventiei la caldura, care pentru un oras de marimea Constantei se ridica la aproximativ 10 milioane de euro, subliniind ca de banii alocati pentru transportoare opt metropole ar putea scapa de frig.

Foto: Intactimages

Vreti sa plecati in vacanta in iulie? Aflati ca va trebuie haine subtiri, dar si groase!... Echipa lui Mutu, suspecta de blat cu Juventus...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri