Antena Căutare

Radu Mazare vrea sa ridice biserici intre cluburile din Mamaia

Cand spui Mamaia te gandesti la plaja, soare, nisip fierbinte, distractie fara intrerupere cu multi decibeli si fete frumoase. Ei bine, de la anul, statiunea care nu doarme niciodata isi va intoarce fata catre Dumnezeu. Doua lacasuri de cult, unul la intrarea in Mamaia, si celalalt in nord, isi vor deschide portile pentru toti cei care vor sa nu uite de cele sfinte in vacanta.

"Eu nu sunt un tip foarte religios. Nu cred ca ducandu-te la biserica si facand cruci si matanii ma iarta Dumnezeu. Pentru altii din tara este un lucru deosebit sa vina si pot sa-si cupleze casatoria, mersul la biserica, nunta, cu petrecutul la mare. Eu vreau sa ofer tot ce este si se poate oferi", a declarat Radu Mazare.

Si pentru ca turistii nu prea aveau unde sa se inchine in statiunea Mamaia, arhiepiscopia a primit gratuit doua terenuri, pe care sa ridice doua biserici. Unul dintre lacasurile de cult va fi chiar langa un club de striptease.

"Cu siguranta va fi o provocare pentru agentiile de turism sa promoveze o statiune ca Mamaia, unde noaptea basii reusesc sa nu-i lase pe turisti sa doarma, iar pe cei care se duc dimineata la culcare, clopotele de la slujba de dimineata. As spune ca necunoscute sunt caile Domnului", a precizat directorul unei agentii de turism.

Oficialii bisericii privesc proiectul cu alti ochi. "In Mamaia, luand in considerare ca in ultimii ani au aparut localnici, noi venim in intampinarea lor cu doua capele. Turistii care vin vara pe litoral, in statiunea Mamaia, sunt bineveniti la biserica", a declarat Calin Gavrilas, purtatorul de cuavant al Arhiepiscopiei Tomisului.

Totusi, Radu Mazare are o conditie: "O sa vorbesc cu preafantul. Nu cred ca este potrivit ca printre carele alegorice sa umbli cu mortul".

Puteti urmari editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro.

Maternitatea din Brasov a ramas fara vaccin impotriva Hepatitei B... Vremea cu Flavia Mihasan: "Frig, ploi si o raza de soare"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x