Antena Căutare

Radu Moisin, reales primar interimar al municipiului Cluj-Napoca dupa demisia lui Apostu

Radu Moisin a fost reales vineri dimineata primar interimar al municipiului Cluj-Napoca, dupa ce Sorin Apostu a demisionat din fuctie, fiind arestat preventiv pentru fapte de coruptie.

Radu Moisin, care fusese ales primar interimar in 30 noiembrie 2011 dupa suspendarea din functia de edil a lui Sorin Apostu, a declarat ca isi propune ca, pana la finalul mandatului, care expira la alegerile din iunie 2012, sa finalizeze proiectele incepute deja de municipalitate si sa dea dovada de o mare transparenta in activitate.

"Clujenii isi doresc foarte multe lucruri bune intr-un timp scurt, iar mie imi place sa fac lucrurile astazi", a spus Moisin, potrivit Mediafax.

Candidatura lui Radu Moisin pentru functia de primar interimar a fost propusa de grupul consilierilor PDL, el obtinand 15 voturi "pentru", in timp ce viceprimarul Laszlo Attila, propus de UDMR, a primit cinci voturi. Cinci voturi au fost declarate nule.

Foto:clon.ro

VIDEO! Minune in comuna buzoiana Robeasca: Dupa doua saptamani de izolare au ajuns primele ajutoare... ANM: Avertizare de vant puternic in 4 judete. Vezi unde!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x