Antena Căutare

Raed Arafat a reacționat neașteptat după apariția apelului la 112 în seara incendiului de la Colectiv: ”Faptul că un pompier știe unde este Colectiv nu spune nimic”

După ce a apărut apelul la 112 dat în seara tragediei Colectiv în care se poate auzi faptul că lucrătorii de la Dispeceratul de Urgență au primit informații clare despre locul producerii incendiului încă din primele secunde, Raed Arafat a avut o reacție neașteptată.

După ce a apărut apelul la 112 dat în seara tragediei Colectiv în care se poate auzi faptul că lucrătorii de la Dispeceratul de Urgență au primit informații clare despre locul producerii incendiului încă din primele secunde, Raed Arafat a avut o reacție neașteptată.

Secretarul de stat în MAI subliniază faptul că ”aparitia inregistrarii apelului la 112 pentru interventia la Colectiv” a fost pentru acesta si pentru colegii săi ”una interesantă”.

Raed Arafat a făcut mai multe precizări despre acest subiect pe pagina sa de Facebook, pentru a lămuri acest subiect, „astfel încât cei interesați să fie informați corect!”.

Aparitia inregistrarii apelului la 112 pentru interventia la Colectiv, paralel cu sustinerea bilantului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a fost pentru mine si pentru colegii mei una interesanta mai ales ca noi, ca Departament pentru Situatiile de Urgenta, nu am avut acces la inregsitrarile respective si nici la stengoramele discutiilor chiar daca le-am solicitat oficial de la STS, in ideea ca tragedia este sub ancheta Parchetului General si ca nu avem acces la inregistrari decat daca aproba procurorul. Ne-am adresat si la procuratura sa obtinem acordul insa nu am primit raspuns in acest sens si am ramas sa asteptam finalizarea anchetei ca sa avem acces la un segement care ne interesa mult pentru finalizarea analizei si a lectiilor invatate.

Acum, inregistrarea este pe internet si la televiziuni si incepe din nou atacul ca noi am ascuns faptul ca un pompier stia unde este Colectiv din ce reiese din inregistrare. Pe scurt, faptul ca un pompier, care lucreaza la dispecerat, stie unde este Colectiv nu spune nimic din punct de vedere institutional. Iar acuzatiile care au inceput sa apara ca noi, sau eu, am mintit iar ascunzand aceste informatii sunt nefondate avand in vedere ca nu am avut acces la inregistrari la nici un moment pana cand au aparut ele in spatiul virtual si in presa acum 2 zile. Acest lucru poate fi si probat prin documentele de corespondenta pe care le detinem la DSU! Am dorit sa clarific acest aspect acum inainte sa fie dezlantuite atacurile care au inceput azi dimineata deja astfel incat sa fie cei interesati informati corect!”, scrie acesta.

Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România s-a stins la doar 36 de ani. Era de o frumusețe răpitoare!... Roxana Vătămanu a luat BAC-ul american cu nota maximă! A reuşit ceea ce pot să facă doar 1% dintre elevii din întreaga l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x