Căutare Live

Se închid stațiunile de la munte și de la mare?! Raed Arafat, noi declarații despre restricții: ”Este posibil să izolăm anumite zone!”

Creșterea numărului de cazuri de coronavirus în România ar putea aduce reintroducerea unor restricții în anumite zone ale țării, însă totul depinde de cifre, potrivit secretarului de stat în Ministerul Sănătății, Raed Arafat. 

Se închid stațiunile de la munte și de la mare?! Raed Arafat, noi declarații despre restricții: ”Este posibil să izolăm anumite zone!”

Întrebat dacă este posibil să fie interzise deplasările la munte ori la mare, pentru a limita răspândirea comunitară a coronavirusului, Raed a afirmat că este posibilă izolarea unor anumite zone.

"Știți care este treaba? Nu știu dacă mai e posibil să spunem <<Stop la mare!>> acum. În primul rând, nici legislația nu permite acest lucru. Nu mai avem (...) Singura chestie este să te duci înapoi să pui restricții. Restricții se pot pune. Poate nu național. Și trebuie, la un moment, să vedem cum evoluează și s-ar putea să ajungem să avem nevoie să aplicăm restricții zonale, locale, în anumite zone. Deci, este posibil”, a declarat Raed Arafat.

Coronavirus în România, 13 iulie 2020. Live Update. A fost săptămâna recordului absolut: 3.562 de cazuri noi de Covid-19

El a reamintit că în prezent avem continuu un număr foarte mare de cazuri continuu în câteva "puncte fierbinți” - București, Argeș, Prahova, Brașov, Dâmbovița, la care se adaugă Galați.

"Dacă continuă această creștere, dacă continuă situația așa, este posibil să se ia anumite măsuri, pe alocuri, pe anumite zone. Asta nu s-a discutat, dar normal că trebuie discutat și în cadrul Grupului tehnico-științific, și la toate nivelurile, ca să se vadă de fapt ce trebuie făcut pentru a opri răspândirea mai departe”, a declarat Raed Arafat.

Toate calculele, date peste cap! Când ar fi apărut, de fapt, COVID-19 în România?! Ce crede minstrul Sănătății despre noua ipoteză

Peste 32 de mii de persoane au fost infectate în România

În România au fost confirmate, până acum, 32.535 de infecții cu coronavirus. În total, în România au murit 1.884 persoane infectate cu coronavirus. Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie. Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale.


Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Vlad a murit după ce a fost scos din apa mării de doi trecători. Detalii dureroase despre liderul studenţilor din Români...
Parteneri
Cartofi copți în sare, cu usturoi și rozmarin
Dacă ești în căutarea unei rețete de garnitură simplă, dar gustoasă și consistentă, rețeta de cartofi copți în sare, cu usturoi și rozmarin poate fi ideală pentru astfel de momente.
Catine.ro
Ultimele știri