Antena Căutare

Coronavirusul nu va dispărea. Raed Arafat, apel către români: ”Trebuie să învățăm să trăim cu acest virus!” Iată când ar putea fi relaxate măsurile!

Românii trebuie să învețe să trăiască cu noul coronavirus, întrucât nu va dispărea și nici nu vom putea sta izolați pe viață în casă, a  atras atenția secretarul de stat în MAI, Raed Arafat. 

Coronavirusul nu va dispărea. Raed Arafat, apel către români: ”Trebuie să învățăm să trăim cu acest virus!” Iată când ar putea fi relaxate măsurile! Galerie
Raed Arafat

În timp ce toată lumea se întreabă când vor fi relaxate măsurile luate în timpul stării de urgență, Raed Arafat, șeful DSU, a spus că trebuie să învățăm să trăim cu acest virus.

”Va trebui, la un moment dat, să învățăm să trăim cu acest virus, pentru că el nu va dispărea și nici noi nu putem să rămânem izolați pe viață în casă. E posibil, până iese un vaccin împotriva acestui virus, să învățăm să trăim cu el, dar să respectăm niște reguli în societate ca să limităm răspândirea lui”, a declarat Arafat la Antena 3.

Ultima oră! Încă cinci decese din cauza coronavirusului, înregistrate în România! 220 de morți!

Ba mai mult, în ceea ce privește o relaxare a măsurilor, acesta a declarat că abia după perioada Paștelui, în funcție de cum va evolua situația, se va decide dacă este cazul să se întâmple acest lucru.

Raed Arafat, veste bună în plină pandemie de coronavirus: ”Șefa ATI de la Spitalul Gerota se simte bine, e în afara oricărui pericol!” Femeia a fost la un pas de moarte

”Nu suntem încă în situația din țări precum Italia, Franța, SUA. Nu știu dacă vom ajunge în situația asta. Toată lumea vrea să relaxeze măsurile, fiți siguri. Dar, dacă le relaxăm prea devreme, există riscul să explodeze situația și să nu o mai putem controla. Vedem ce decizii luăm după Paște”, a mai spus el.

Coronavirus în România, cifre oficiale

În România au fost confirmate, până acum, 4.761 de infecții cu coronavirus. Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale. În total, în România au murit 220 persoane infectate cu coronavirus. Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie.

Raed Arafat, veste bună în plină pandemie de coronavirus: ”Șefa ATI de la Spitalul Gerota se simte bine, e în afara oric... Voluntarii trec prin clipe de groază cu oamenii care nu vor să respecte carantina "Ei nu înțeleg că sunt aici să îi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x