Antena Căutare

Rapire cu iz de telenovela, la Iasi. Furata de langa sot de un fost iubit din urma cu 10 ani

Rapire cu iz de telenovela, azi-noapte, la Iasi. O femeie a fost luata cu forta de langa sotul ei, de cel care i-a fost in urma cu 10 ani iubit. Barbatul de 30 de ani a fost cautat timp de trei ore prin oras, atat de politisti, cat si de sotul rapitei. Intr-un final a fost gasit si a explicat intamplarea. A spus senin ca locul femeii este langa inima lui.

Cu un par in mana, sotul femeii a iesit in strada sa cheme ajutoare. Curajos, a ales sa-si lase sotia singura in casa cu iubitul gelos.

Vecinii au incercat in zadar sa-l ajute pe barbat. Exact cand au ajuns ei in apartament, rapitorul tocmai fugea cu femeia visurilor lui.

Alertati de sot si vecini, politistii au plecat in cautarea rapitorului. L-au gasit dupa trei ore, la doi kilometri distanta de locul unde a inceput totul.

Barbatul de 30 de ani este cunoscut in oras drept un hot de buzunare. Acum, el este anchetat pentru violare de domiciliu si lipsire de libertate in mod ilegal.


UPDATE! Bercea Mondial ramane in arest. Curtea de Apel a admis recursul procurorilor... Bucuresti: Zeci de unitati de invatamant au cabinetele medicale goale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x