Căutare Live

Şoferii, contabilii şi economiştii, cei mai activi în căutarea unui loc de muncă în luna februarie

În luna februarie, românii au continuat să-şi caute joburi noi, iar companiile au înregistrat cu 5% mai multe aplicări la joburi comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit datelor transmise, marţi, de platforma de recrutare BestJobs.

Cele mai multe căutări de joburi din luna februarie au fost în domenii precum transport - peste 34.000 de căutări, financiar contabil - peste 32.000 de căutări, inginerie - peste 23.000 de căutări şi vânzări - peste 20.000 de căutări. Surpriza lunii februarie vine din domeniul resurse umane, unde angajaţii specializaţi au înregistrat peste 17.000 de căutări de joburi.

În acelaşi timp, joburile vedetă din luna februarie, cu o medie de 1.000 de candidaţi fiecare, au fost Lucrător Comercial la Takko Fashion International, Asistent Vânzări la Deichmann şi Partener Servicii Clienţi la BCR.

”Primele zece companii care au primit cele mai multe aplicări în luna februarie a acestui an la joburile postate pe BestJobs au fost Deichmann (2.309 aplicanţi), Pepco (1.899 aplicanţi), DM Drogerie Markt (1.775 aplicanţi), Banca Transilvania (1.594 aplicanţi), Honeywell (1.508 aplicanţi), Continental Automotive România (1.495 aplicanţi), DRÄXLMAIER (1.420 aplicanţi), Rompetrol (1.410 aplicanţi), Orbico (1.400 aplicanţi) şi Inditex Group (1.395 aplicanţi)”, se arată în comunicat.

Companiile care au primit cei mai mulţi aplicanţi direcţi, pe pagina companiei de pe BestJobs.ro, în luna februarie sunt: Takko Fashion, cu 154 aplicanţi direcţi, DM Drogerie Markt - 93 aplicanţi direcţi, Deichmann - 92 aplicanţi direcţi, DRÄXLMAIER - 84 aplicanţi direcţi, Banca Transilvania - 79 aplicanţi direcţi, Penny Market - 73 aplicanţi direcţi, Rompetrol - 65 aplicanţi direcţi, British American Tobacco - 64 aplicanţi direcţi, Continental Automotive România şi BCR - 61 aplicanţi direcţi fiecare.

Sursa : news.ro

Încă un caz de coronavirus în România. Pacientul infectat cu Covid-19 se află în Timișoara... Un italian sosit în Hunedoara, la un pas să fie linșat de localnici din cauza coronavirusului. Oamenii se temeau că bărb...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri