Antena Căutare

RAR online. Cum poți afla istoricul mașinii cu aplicația Istoric Vehicul

RAR online. Cum poți afla istoricul mașinii cu aplicația Istoric Vehicul. Află totul despre aplicația lasată de Registrul Auto Român.

RAR online. Cum poți afla istoricul mașinii cu aplicația Istoric Vehicul
rar aplicatie

RAR online. Cum poți afla istoricul mașinii cu aplicația Istoric Vehicul. Află totul despre aplicația lasată de Registrul Auto Român.

RAR a lansat aplicația online ”Istoric Vehicul”, cu ajutorul căreia poți afla istoricul vehiculului, oferind informații prețioase despre trecutul mașinilor. Aplicația se accesează gratuit pe www.rarom.ro.

Aplicația s-a lansat joi, printr-un comunicat. Cum poți afla istoricul mașinii cu aplicația Istoric Vehicul. Află totul despre aplicația lasată de Registrul Auto Român.

Cum poți afla istoricul mașinii cu aplicația Istoric Vehicul

Cu ajutorul aplicației RAR, poți afla detalii prețioase despre istoricul mașinii. Aplicația se accesează gratuit, fiind foarte ușor de folosit. Tot ce trebuie să facă solicitantul este să introducă adresa de mail și numărul vehicului de identificare. Ți se va genera un cod de acces, iar datele generate sunt: activitățile derulate la RAR și numărul de kilometri înregistrați în bordul mașinii (kilometri regăsiți în baza de date a RAR sau a stațiilor ITP autorizate), existența/valabilitatea cărții de identitate a vehiculului, câteva date tehnice și de identificare, gradul de poluare, valabilitatea ITP.

Datele oferite de aplicația RAR relectă configurația vehiculului și statutul acestuia, fiind valabile la data interogării acestora în sistemul informatic. Datele nu sunt destinate comercializării, iar folosirea aplicației se supune unor termene și condiții, detaliate în momentul accesării aplicației Istoric Vehicul. Cei care folosesc aplicația în mod abuziv trebuie să știe că solicitantului îi va fi restricționat accesul. Aplicaţia poate fi accesată şi de pe smartphone.

Destin frânt în timpul filmărilor! Un artist de 35 de ani a murit pe loc, după ce s-a împușcat în timp ce ”turna” un nou... Anunț de ultimă oră pentru pensionari! Când vor primi deciziile de recalculare și diferențele de bani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x