Antena Căutare

Răsturnare de situație în cazul accidentului de la Mureș! Ce informații au ieșit la iveală după tragedia în care o persoană a murit, iar alte șapte au fost rănite

Noi informații au ieșit la iveală despre accidentul din Mureș, în urma căreia o persoană a murit, iar alte șapte au fost rănite. 

Noi informații au ieșit la iveală despre accidentul din Mureș, în urma căreia o persoană a murit, iar alte șapte au fost rănite.

Două maşini s-au ciocnit puternic, iar unul dintre autoturisme a luat foc. Dacă inițial anchetatorii au fost convinşi iniţial că incendiul s-a produs în urma impactului, imagini filmate de o cameră de bord par să răstoarne această ipoteză.

Din imagini reiese că în zonă avea loc un incendiu de vegetaţie, iar fumul degajat este posibil să fie cauza tragediei. De la acest incendiu s-au extins flăcările şi la autoturismul implicat în accident, arată imaginile.

Cum a comentat Titu Aur, specialist în conducerea defensivă, producerea teribilului accident, aflați urmărind clipul de mai sus!

Primele efecte ale noii legi a pensiilor: Se va întâmpla de la 1 ianuarie 2019... Locuri de muncă vacante în toată țara. Salarii de 3.000 ron pe lună: Nu se cere experiență!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x