Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Răsturnare de situație în cazul copilului vândut de bunică pentru o capră și câțiva lei. Ce a declarat puștiul în fața polițiștilor: ”Am vrut să câștig un ban cinstit!”

Răsturnare de situație în cazul copilului despre care s-a spus că a fost vândut de bunică pentru o capră și câțiva lei. Puștiul de 14 ani a susținut în fața polițiștilor că a plecat de bunăvoie la stână din dorința de a câștiga câțiva bani. 

Răsturnare de situație în cazul copilului vândut de bunică pentru o capră și câțiva lei

Polițiștii au demarat o anchetă după ce o femeie din județul Bacău i-a alertat cu privire la faptul că nepotul ei este ținut cu forța la o stână din județul Vaslui. Femeia a depus plângerea la trei săptămâni de când nepotul ei a plecat la stână.

Deși polițiștii au crezut inițial că este ținut ca sclav ori că a fost vândut, în fața acestora, copilul a susținut că a mers voluntar acolo, pentru că voia doar să câștige bani.

Ba mai mult, el s-a declarat revoltat de atitudinea bunicii, care l-a dat pe mâna polițiștilor. Mai mult de atât, el a povestit că a luat legătura cu un asociat al proprietarului stânei, care locuieşte în aceeaşi localitate de domiciliu cu a bunicii şi l-a întrebat dacă nu are nevoie de un om la stână. S-au înţeles asupra sumei de bani pe care să o primească lunar şi a mers la stână, fiind cazat la locuinţa ciobanului.

Adolescentul a infirmat că ar fi fost abuzat sau ţinut sclav de către proprietarul stânei. El a declarat că îşi dorea să câştige un ban cinstit, având în vedere că bunica avea o situaţie materială modestă.

Având în vedere sesizarea bunicii, care reclama că nepotul ei este sechestrat, poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili dacă sunt întrunite elementele constitutive ale vreunei infracţiuni.

Recomandari