Antena Căutare

Răsturnare de situaţie în cazul "Elodia": Avocata Paula Iacob, detalii neştiute despre cea mai căutată femeie din România: "Era obsedată"

Deşi au trecut mai mult de şapte ani de la dispariţia Elodiei Ghinescu, celebrul caz încă mai ridică nenumărate semne de întrebare. Recent, avocata Paula Iacob a făcut declaraţii surprinzătoare despre avocată.

Deşi au trecut mai mult de şapte ani de la dispariţia Elodiei Ghinescu, celebrul caz încă mai ridică nenumărate semne de întrebare. Recent, avocata Paula Iacob a făcut declaraţii surprinzătoare despre avocată.

"În cazul <<Cioacă>> sunt influenţată de faptul că am cunoscut-o pe cea care, din păcate, e moartă (Elodia – n.r.). Am adus şi eu un copil pe lume... Orice avere mi s-ar fi dat, când am avut de ales între copilul meu şi realizarea mea profesională sau materială, n-am stat nicio clipă pe gânduri. Copilul e mai înainte de orice, iar pe această soţie a lui Cioacă o evitam când mergeam la procese la Braşov, pentru că eu o întrebam de o judecătoare, de un dosar, iar ea îmi spunea două vorbe şi pac, ajungea la copilul ei: ce-a mai spus, pe ce jucărie a mai pus mâna şi cum s-a jucat... Adică era o mamă obsedată de copilul ei. De obicei, femeile care mai au câte o încurcătură şi alte probleme îşi adoră copiii. Şi cred că era cazul ei.

N-o mai interesa viaţa asta mai uşuratică, să zicem. Nu spun că l-a adorat pe Cioacă. Nu spun că nu l-a înşelat, sunt sigură că a făcut-o... Dar copilul îl adora şi nu putea sta departe atât timp. Dacă pe părinţi să zicem că i-a uitat, deşi nu e omeneşte să-ţi uiţi părinţii, ruperea aceasta atât de brutală şi de copil şi de părinţi nu e firească. Un bărbat se desparte mai uşor de părinţi, dar de copil cred că nici el nu s-ar fi despărţit uşor", a povestit Paula Iacob pentru ziarulring.ro.

În legătură cu vinovăţia lui Cristian Cioacă, celebra avocată e de părere că nu a vrut să o omoare intenţionat. "La Cioacă nu e nicio greşeală decât că, probabil, cred că e o lovitură cauzatoare de moarte, nu cred că a vrut să o omoare. Pus însă în faţa faptului, mintea lui de poliţist a funcţionat şi atunci s-a ajuns aici", a mai declarat Paula Iacob pentru ziarulring.ro.

Mare atenţie! Balanţele plătesc pentru greşelile din trecut! Horoscopul de joi, 22 ianuarie 2015... Trei cutremure în doar cinci ore, în România! Oamenii sunt din ce în ce mai speriaţi! Tu ai simţit?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x